You are here
Home > Actualitate > Ultimă oră. După şase ore de audieri, Dragoş Bîrligea a recunoscut că a consumat cocaină! Bărbatul voia să plece în Liban şi…
loading...

Ultimă oră. După şase ore de audieri, Dragoş Bîrligea a recunoscut că a consumat cocaină! Bărbatul voia să plece în Liban şi…

Accident grav în centrul Capitalei. Şoferul vinovat era sub influenţa unor substanţe şi a devenit violent

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia, a fost reţinut pentru 24 de ore. presa din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce a declarat bărbatul pe durata audierilor. A recunoscut că a consumat cocaină şi a susţinut că nu a dorit nicio secundă să-şi omoare soţia, ci doar să o sperie.

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat un accident, sâmbătă, în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Dacia, a fost externat şi dus la audieri. Acesta a dat explicaţii, timp de şase ore, pentru gestul incredibil pe care l-a comis. Surse judiciare ne-au declarat că bărbatul a povestit că locuieşte cu soţia sa, în Capitală. În plus, a recunoscut că atât el, cât şi partenera sa, au consumat cocaină cu puţin timp înainte de incident. (VEZI AICI: Şoferul care a provocat accidentul de pe Dacia, reţinut)

Dragoş Bîrligea a precizat că nu a dorit nicio secundă să-şi omoare soţia, ci doar să o sperie. În plus, acesta a dezvăluit că femeia îi cerea să meargă cu viteză prin Bucureşti pentru că îi plăcea la nebunie acest lucru. Întrebat cu ce se ocupă, bărbatul de 39 de ani a spus că împreună cu partenera sa deţine un studio de videochat, dar că afacerea nu merge deloc bine.

În plus, conform surselor presei din România, Dragoş Bîrligea luase, recent, decizia să se mute în Liban alături de soţia sa. Cei doi au ajuns conjunctural în respectiva ţară. Le-a plăcut foarte mult, au rămas impresionaţi de viaţa de acolo şi doreau să-şi deschidă chiar şi unele afaceri.

Dragoş Bîrligea şi-a ameninţat soţia: “Te omor!”
Cinci oameni au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe Calea Griviţei din Capitală. Potrivit primelor informaţii, Dragoş Bîrligea şi-ar fi bătut soţia în timp ce conducea. Femeia le-a spus anchetatorilor că soţul ei ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul. (CITEŞTE ŞI: Prima reacţie a şoferului care a provocat accidentul din Calea Griviţei: „Da, eram drogat!”)

Bărbatul este din Câmpina, judeţul Prahova. Sâmbătă după-amiază, el ar fi ameninţat-o pe soţia lui că o omoară, a provocat un accident rutier pe Calea Griviţei, iar conflictul a continuat şi după impact, când femeia a încercat să fugă cu un taxi.

Bărbatul ar fi urlat la femeie: „TE OMOR!”. Femeia a mai spus că partenerul său era drogat. Bărbatul a lovit-o pe femeie în continuare până la venirea poliţiei. Abia după ce a ajuns poliţia şi l-a imobilizat, femeia a reuşit să scape de loviturile acestuia. După ce ar fi realizat ce a făcut, şoferul a dat intenţionat cu capul în geamul unui taxi, spunând că vrea să se sinucidă. (NU RATA: Accident grav în centrul Capitalei. Şoferul vinovat era sub influenţa unor substanţe şi a devenit violent)

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia, a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Mediafax.ro. Cinci oameni au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe Calea Griviţei din Capitală. Potrivit primelor informaţii, el şi-ar fi bătut soţia în timp ce conducea. Soţia lui le-a spus anchetatorilor că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

„Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenţie. O excita (n.r. pe soţie ) când mergeam cu viteză”, a declarat bărbatul după ce a fost externat. Întrebat dacă era drogat, a răspuns: „Da, amândoi (n.r.- el şi soţia lui) eram”.

Dragoş Bîrligea deţine câteva studiouri de videochat. Bărbatul este din Câmpina, judeţul Prahova, dar locuieşte la Bucureşti, alături de soţia lui. Se pare că amândoi sunt consumatori, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Sâmbătă după-amiază, bărbatul a ameninţat-o că o omoară, a provocat un accident rutier pe Calea Griviţei, iar conflictul a continuat şi după, când femeia a încercat să fugă cu un taxi.

Bărbatul ar fi urlat la femeie: „TE OMOR!”. Femeia a mai spus că partenerul său era drogat. Bărbatul a lovit-o pe femeie în continuare până la venirea poliţiei. Abia după ce a ajuns poliţia şi l-a imobilizat, femeia a reuşit să scape de loviturile acestuia. După ce a realizat ce a făcut, şoferul a intrat intenţionat cu capul în geamul unui taxi, spunând că vrea să se sinucidă. Poliţiştii au confirmat că şoferul care a produs accidentul de pe Calea Griviţei din Capitală consumase cocaină.

Bărbatul care a provocat un accident, sâmbătă, în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Dacia, a fost externet şi dus la audieri. El s-a apărat în faţa jurnaliştilor şi a spus că nu a vrut să omoare pe nimeni, aşa cum a susţinut soţia lui în faţa procurorilor. Dragoş Bârligea a recunoscut că era drogat.

Întrebat de jurnalişti dacă consumase droguri înainte de producerea accidentului, bărbatul a confirmat: „Da, eram drogaţi şi eu, şi ea”. El a mai spus că drogurile i-au dat „starea de tensiune şi agitaţie”, dar că nu intenţiona să omoare pe nimeni: „N-am avut intenţie”.

De asemenea, el a spus că mergea cu viteză pentru că aşa îi plăcea soţiei. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe Calea Griviţei. Dragoş Bârligea, aflat la volanului unui autoturism BMW, a lovit trei maşini. Martorii spun că el a intrat cu viteză foarte mare în intersecţie, a lovit cele trei maşini, apoi a ieşit din autoturism lovindu-şi soţia şi ameninând-o cu moartea. Cinci oameni au fost răniţi în urma accidentului provocat de Bârligea.

Accident grav în centrul Capitalei. Şoferul vinovat era sub influenţa unor substanţe şi a devenit violent

Accident grav în centrul Capitalei. Patru maşini s-au ciocnit pe bulevardul Dacia iar cinci oameni au fost răniţi în urma accidentului. Circulaţia rutieră este momentan blocată iar poliţiştii de la rutieră au început o anchetă. Primele date arată că accidentul s-a produs din cauza unui şofer care conducea sub influenţa alcoolului.

UPDATE Parchetul investighează cazul. Maşinile ar fi fost lovite intenţionat

Accidentul va fi investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unul dintre şoferii implicaţi fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.ro.

„În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment”, au anunţat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Bărbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alături de care se afla în maşină, cei doi aplicându-şi lovituri. Din primele informaţii strânse de procurori, acuzaţia sub care ar urma să se facă investigaţia ar fi de tentativă de omor, încadrarea concretă urmând să se facă după audieri.

Ştirea iniţială. Cele 5 victime au fost duse la spital. Din primele informaţii, rănile victimelor nu ar fi grave. Accidentul a fost provocat de un şofer care se afla fie sub influenţa alcooluli, fie a drogurilor. Şoferul s-ar fi certat cu partenera sa, în timp ce conducea.

După ce a lovit două autovehicule, şoferul a coborât din maşină şi ar fi încercat să intre într-un taxi. Acesta ar fi spart geamul de la taxi şi ar fi încercat să intre peste taximetrist şi pasager. Bărbatul violent a fost reţinut de poliţie, unde i se fac teste.Pe Bulevardul Dacia nu se circula pe niciun sens, în acest moment.

Lasă un răspuns

Top