You are here
Home > Actualitate > Familia Regală, mesaj pentru Tavi Clonda. Majestatea Sa Margareta doreşte o întâlnire cu artistul. Care este motivul. “Nu este pentru prima oară când…” VIDEO
loading...

Familia Regală, mesaj pentru Tavi Clonda. Majestatea Sa Margareta doreşte o întâlnire cu artistul. Care este motivul. “Nu este pentru prima oară când…” VIDEO

Tavi Clonda a participat la semifinala Eurovision, unde a cântat o melodie compusă în memoria Regelui Mihai I, trecut în nefiinţă anul trecut, în decembrie. La scurt timp, Familia Regală i-a transmis un mesaj artistului, iar Majestatea Sa Margareta vrea să-l cunoască pe soţul Gabrielei Cristea.

„’King’, piesa interpretată de Tavi Clonda pentru Eurovision, a fost compusă de Alexandru Luft pentru a cinsti memoria Regelui Mihai I al României. Nu este pentru prima oară când tânăra generaţie se regăseşte în idealurile, valorile şi principiile Regelui Mihai şi ale Casei Regale a României.

Ne bucurăm să vă împărtăşim videoclip-ul acestui cântec şi să felicităm pe solist, Tavi Clonda, pe autor, Alexandru Luft, şi pe cei care au luat parte la desăvârşirea lucrării muzicale: Alina Coltan, Cristina Dobrescu, Bogdan Marinescu, Alexandru Duma şi Denisa Demian.

Majestatea Sa Margareta doreşte ca, în viitorul apropiat, să cunoască echipa care a realizat cântecul ‘King’ şi să le mulţumească personal”, este mesajul transmis de Familia Regală.

„Mulţumiri Familiei Regale!”, a transmis Tavi Clonda.

Lasă un răspuns

Top