You are here
Home > Actualitate > Un poliţist din Buzău, înregistrat în timp ce agresează un adolescent: „Băi, p***a mă-tii. Te joc în picioare, nesimţitule!” Ce făcuse minorul
loading...

Un poliţist din Buzău, înregistrat în timp ce agresează un adolescent: „Băi, p***a mă-tii. Te joc în picioare, nesimţitule!” Ce făcuse minorul

Ajutorul şefului de post din Cernăteşti este acuzat de un adolescent din comună că l-ar fi agresat fizic şi verbal în timpul unei audieri desfăşurate în incinta postului de poliţie din localitate. IPJ Buzău a confirmat că există o anchetă deschisă de Parchet sub aspectul celor reclamate de minor. Băiatul de 17 ani a reuşit să înregistreze discuţia cu persoana despre care spune că este ajutorul şefului de post din comună.

Mihai, adolescentul de 17 ani implicat în acest caz, a fost luat la postul de Poliţie din Cernăteşti după ce acesta ar fi provocat un incident în centrul satului. Minorul l-a scuipat şi înjurat pe un bărbat cu probleme psihice, scenă surprinsă de o cameră de supraveghere a primăriei. Mihai a fost luat la postul de poliţie unde, spune el, a fost înjurat de mamă şi lovit cu palma şi cu pumnul de către ajutorul şefului de post, dovadă fiind o înregistrare audio

„Vrei să te joc în picioare, nesimţitule ce eşti? P***a mă-tii de animal! Animalule ce eşti, meriţi să te joc în picioare. Ce ai avut, mă’, cu Nu’u? De ce mereu îl baţi? Băi, p***a mă-tii. Te joc în picioare, nesimţitule!. M-am uitat pe cameră, înţelegi? Vrei să te joc în picioare?”, se aude ţipând poliţistul.

Mihai locuieşte în Cernăteşti alături de bunicul său, după ce mama lui a plecat la muncă în străinătate, iar tatăl i-a părăsit. Despre el, lumea spune că nu este deloc uşă de biserică, potrivit adevarul.ro.

„Pe înregistrare nu pare a fi ajutorul şefului de post. Dacă el este, probabil a fost provocat. Dacă agentul pe care eu îl ştiu cu capul pe umeri a exagerat, sunt organe care îl vor ancheta”, a declarat Valentin Stănilă, viceprimar al comunei Cernăteşti.

IPJ Buzău a confirmat că la Parchet a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru clarificarea celor relatate de minor. La rândul său, tânărul susţine că va merge să îşi caute dreptatea în instanţă.

Lasă un răspuns

Top