You are here
Home > Actualitate > S-a aflat cine va parasi competitia Exatlon! Fanii au votat deja pe retelele de socializare iar concurentul se pregateste sa-si faca bagajele!
loading...

S-a aflat cine va parasi competitia Exatlon! Fanii au votat deja pe retelele de socializare iar concurentul se pregateste sa-si faca bagajele!

In editia Exatlon din 11 februarie, jocul a atins dramatism maxim, iar finalul cursei dintre Razboinici si Faimosi a fost unul de povestit nepotilor. Totul s-a decis intr-un meci decisiv care i-a tinut pe telespectatori cu sufletul la gura.

Faimosii au fost cei care au pierdut si care urmeaza din nou sa piarda un membru al echipei. Nominalizarile au fost facute fara certuri de data aceasta, iar cei trei propusi pentru a parasi competitia din Dominicana sunt Ion Oncescu, Diana Bulimar si Flo.

Oncescu este pentru a treia oara in postura aceasta, in timp ce Diana Bulimar si Flo experimenteaza pentru prima data emotiile acestei grele incercari.

Pe retelele de socializare, fanii reality show-ului de la Kanal D, si-au stabilit deja favoritii, iar sondajele initiate de acestia curg toate in aceeasi directie.

Evident ca nu vorbim despre un rezultat oficial, dar in preferintele celor care indragesc concursul, Flo este favorit sa paraseasca competitia, in timp ce Ion Oncescu este printre cei mai indragiti concurenti si a primit cele mai multe voturi.

Ce urmeaza sa se intampla si cine va parasi Exatlonul urmeaza sa aflam in editiile viitoare ale show-ului difuzat de Kanal D, de sambata pana marti, de la 19:45.

Claudia Pavel, alias Cream, este extrem de speriată din cauza unor ameninţări cu moartea pe care le-a primit după scandalul de la Exatlon.

Artista a primit mesaje îngrijorătoare, iar familia ei este disperată şi îşi doreşte să fie luate măsuri. Apropiaţii brunetei se tem pentru siguranţa ei.

Claudia Pavel a fost eliminată de la Exatlon şi se întoarce acasă la băieţelul ei, Noah (5 ani). Plecarea ei din emisiune a fost tensionată. La Anda Adam s-a lăsat cu lacrimi şi îmbrăţişări la eliminare, dar la Cream situaţia a arătat complet diferit.

Cântăreaţa s-a certat cu Anca şi Diana Bulimar. Cele trei şi-au aruncat vorbe grele, iar la momentul eliminării, atunci când cântăreaţa ar fi trebuit să-şi ia rămas bun de la echipă, Claudia i-a pupat pe toţi, mai puţin pe cele două sportive.

Gestul artistei a stârnit o întreagă isterie în rândul telespectatorilor Exatlon.

Claudia Pavel a primit zeci de mesaje jignitoare, pe reţelele de socializare. Iniţial, familia brunetei nu le-a luat în seamă, dar când vedeta a început să fie ameninţată cu moartea, apropiaţii ei au început să-şi facă griji. Cream a fost ameninţată cu bătaia şi chair cu moartea.

„Bună, Claudia! Vreau să ştii căt e aştept la aeroport să-ţi scot şi să-ţi sparg dinţii!”, „O să regreţi că trăieşti”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Claudia Pavel le-a primit.

Familia artistei a luat în serios aceste mesaje şi vrea să apeleze la Poliţie să depună pângere împotriva persoanelor care au ameninţat-o pe Cream.

„Familia Claudiei angajează gărzi de corp. Nu se paote aşa, până unde s-a ajuns! Claudia a fost ameninţată cu moartea. Suntem foarte speriaţi! Lucrurile au luat-o p e o cale complet greşită, de neînţeles.

Claudia primeşte mesaje foarte urâte, primeşte ameninţări cu moartea şi ne este teamă pentru siguranţa ei şi a familiei noastre. Vom lua măsuri şi angajăm şi firmă de securitate”; a declarat Paula Pavel, sora lui Cream, pentru wowbiz.ro.

Lasă un răspuns

Top