You are here
Home > Actualitate > EXPLOZIV! Declaratii SOCANTE din România și refugiații. Un pakistanez a încercat să agreseze sexual o fată de 12 ani
loading...

EXPLOZIV! Declaratii SOCANTE din România și refugiații. Un pakistanez a încercat să agreseze sexual o fată de 12 ani

Ce mișto, România se înscrie fluierând voios în rândul națiunilor europene care acordă drept de azil refugiaților din Orientul Mijlociu. Suntem europeni, suntem umanitari, ne încolonăm din nou sub voința altora, cum nu fac alte state europene, care nu prea știu de bici și au voință.

Păi, dacă e să fim europeni, a venit momentul să ne confruntăm cu problemele pe care deja alții le-au experimentat, cum ar fi sexualitatea animalică a „săracilor” imigranti… La sfârșitul săptămanii trecute, un pakistanez în varstă de 20 de ani, de la Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din Rădăuti, județul Suceava, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că ar fi agresat sexual o copilă de 12 ani.

Pedofilul a abordat față în apropierea Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuti, propunându-i, în engleză, să se sărutein schimbul a zece lei. Fetiță l-a refuzat și a fugit într-o scară de bloc din apropiere. Ea a fost urmărită de pakistanez, care ar fi încercat să o sărute cu forță.

Copilă a început să țipe, moment în care agresorul a lăsat-o în pace și a plecat din scară respectivă. Minoră a fugit imediat acasă, unde i-a povestit mamei sale ce a pătit. Femeia a sunat în secundă următoare la 112, reclamând cele întâmplate.

Polițiștii au deschis imediat o anchetă, descoperind că autorul faptei este un cetătean pakistanez în varstă de 20 de ani. El a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de agresiune sexuală. După ce ordonanța de reținere a expirat, tanărul a fost lăsat în libertate sub control judiciar.

Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Top