You are here
Home > Actualitate > Un Bărbat din București, a fost reținut pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica vitregă aproape zece ani
loading...

Un Bărbat din București, a fost reținut pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica vitregă aproape zece ani

Un bărbat din Capitală, bănuit că a întreținut relații sexuale cu fiică să vitregă aproape zece ani, a fost reținut și este audiat, marți, la sediul Secției 19 Poliție, fiind acuzat de viol, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală.

Victimă să are acum 19 ani, dar faptele au fost comise în perioadă 2008-2017, scrie News. ro. Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe langă Judecătoria Sectorului 5, au pus în aplicare, marți, un mandat de percheziție la domiciliul unui bărbat, în varstă de 44 de ani, bănuit de săvarsirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală.

La data de 19 februarie, polițiști din cadrul Secției 19 au fost sesizați de către o tanără, în varstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în perioadă 2008 – 2017, tatăl său vitreg a agresat-o sexual și a obligat-o să intretină relații sexuale cu el „Victimă a fost audiată în prezența unui reprezentant DGASPC Sector 5 și, că urmare a administrării materialului probator, a fost obținut un mandat de percheziție domiciliară, la adresă unde locuiește familia persoanei vătămate, în urmă căreia au fost ridicate mai multe obiecte și bunuri” anuntă Poliția Capitalei.

Bărbatul a fost dus pentru audieri la sediul Secției 19 Poliție. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe langă Judecătoria Sectorului 5 și Poliția Capitalei, sub aspectul săvarsirii infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

Lasă un răspuns

Top