You are here
Home > NEWS > Articole > Mircea BADEA revoltat ca ROMANII care pleaca in strainatate „NU MAI FAC NIMIC PENTRU TARA”: „Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Hai SICTIR”
loading...

Mircea BADEA revoltat ca ROMANII care pleaca in strainatate „NU MAI FAC NIMIC PENTRU TARA”: „Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Hai SICTIR”

Acesta este extrem de nemulțumit de faptul că românii din Diaspora nu contribuie în niciun fel la facturile publice ale statului român. Mai mult, Badea a declarat joi, la Antena 3, că Diaspora trimite bani pe care rudele din țară îi folosesc pentru a cumpăra „biscuiți”. Totodată, acesta i-a acuzat pe românii din afară că „nu fac nimic pentru țară”.

”Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora (…) Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu (…) Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, a declarat Mircea Badea la Antena 3.

”Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista. Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite”, a mai spus Badea, citat de paginadepolitica.ro.

Alessandra Stoicescu a încercat să îi explice lui Badea că banii trimiși de românii din afară produc TVA în România.

Mircea Badea jigneste romanii din Diaspora ”Taci dracu’ din gură! Trimit bani şi cumpără familia biscuiţi de ei”

„ÎntRebarea mea este, cei care și-au luat țara înapoi dau și un ban la treaba asta, la facturile pe care noi le achităm public sau nu?”.

Mircea Badea s-a jurat că plătește „mulți bani” la statul român pe care , după aceea, Administrația Prezidențială îi cheltuie pe limuzină pentru președintele Klaus Iohannis.

Badea a reluat subiectul şi pe Facebook: ”Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Doresc să fiu pupat în fund şi divinizat pentru că-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”

One thought on “Mircea BADEA revoltat ca ROMANII care pleaca in strainatate „NU MAI FAC NIMIC PENTRU TARA”: „Sunt un erou. Îi trimit bani lu’ mama în ţară. Hai SICTIR”

  1. hei increzutule,de ce crezi c-am plecat pentru calaimpozite mari trebuie sa ai un salariu mare…si noi platim impozite statului in care traim..intotdeauna te-ai dat mare dar tu nu sti ca esti mare dar mare…..hai siktir

Lasă un răspuns

Top