You are here
Home > Actualitate > SUPA VINDECĂTOARE a doctorului LAZA! Contrazice știința și vindeca BOLI FĂRĂ LEAC! Iata rețeta CORECTA!
loading...

SUPA VINDECĂTOARE a doctorului LAZA! Contrazice știința și vindeca BOLI FĂRĂ LEAC! Iata rețeta CORECTA!

Supa aceasta face minuni pentru sănătate. Iată care este rețeta doctorului Doru Laza pentru supa de roșii care aduce beneficii la nivelul inimii și la nivelul oaselor.
Supa care face minuni pentru sănătate – Rețeta doctorului Laza

Pentru a prepara această supă ai nevoie de suc de roșii, orez și rădăcinoase. La final vei obține o supă care va aduce numeroase beneficii sănătății. Este o supă ce conține numeroase vitamine, minerale, dar și antioxidanți. Conține vitamine precum vitamina A, vitamina C, vitamina K, vitamina B. De asemenea, este o sursă importantă de fier, fosfor, potasiu, zinc, magneziu.

Sucul de roșii folosit pentru a prepara acestă supă poate fi atât fiert, cât și crud. Potrivit studiilor, roșiile își păstrează substanțele nutritive chiar și după ce sunt gătite. Se pare că se înregistrează chiar o creștere a nivelului de licopen după ce roșiile sunt puse la fiert. De aceea sucul de roșii făcut pentru iarnă aduce numeroase beneficii sănătății și se poate consuma fără a fi combinat cu alte alimente.

Pentru a prepara această supă ai nevoie de următoarele ingrediente:
– 250 de ml de suc de roșii

– 750 de ml de apă

– 2-3 linguri de orez

– 1 ceapă medie

– 1 morcov mediu

– un sfert de țelină

– 1 legătură de pătrunjel

– puțină sare

– 1 linguriță de ulei de măsline

Rădăcinoasele trebuie să fie curățate și date pe răzătoare. Se pun într-un recipient, cu ceapa, după care se adaugă 250 de ml de apă. Trebuie lăsate la foc pentru 5 minute. Apoi se pune sucul de roșii, se adaugă orezul și o jumătate de litru de apă. Se lasă totul la fiert la foc mic pentru 20 de minute. Apoi se ia supa de pe foc și se adaugă pătrunjelul, care a fost tocat mărunt. După ce se răcește, se poate adăuga și uleiul de măsline.

Această supă este benefică pentru organism. Asigură sănătatea inimii, dar și a oaselor.
Doctorul Virgiliu Stroescu este endocrinolog și specialist în nutriție. ”Cafeaua” din pătrunjel nu conține boabe de cafea, ci pătrunel. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de ”cafeaua lui Virgil”. Iată cum se prepară.

A scobit o ceapă roșie, a umplut-o cu miere de albine, apoi a lăsat-o la macerat 8 ore. După ce vei afla motivul, vei încerca și tu

Ai nevoie de următoarele ingrediente:
– pătrunjel verde (2-3 linguri)

– ulei de măsline (o lingură)

– o lămâie

– miere (o lingură)

Spală pătrunjelul, rupe-l în bucăți, apoi pune-l în blender. După aceea adaugi mierea, sucul lămâii și uleiul de măsline. Totul se lasă în blender pentru câteva secunde, până se obține un amestec omogen. Vei obține un suc de culoare verde intens. Acest preparat este considerat de doctorul Stroescu un tonic ce aduce beneficii nu numai la nivel fizic, dar și la nivel psihic. După 20 sau 30 de minute de când bei această ”cafea”, ești ca și cum te-ai fi sculat din somn”.

Pătrunjelul este o sursă importantă de vitamina C. Din 30 de grame de pătrunjel îți poți lua 54 % din doza zilnică necesară de vitamina C. De asemena, dacă vei consuma 30 de grame de pătrunjel acoperi 14 % din doza zilnică de vitamina A, 12 % din necesarul de acid folic și 10 % din necesarul zilnic de fier.

De asemenea, în pătrunjel se găsesc și minerale care aduc beneficii corpului. Printre ele se numără calciul, magneziul, potasiul, cuprul, fosforul, zincul și manganul. De asemenea, este o sursă importantă de fibre, dar și de alte vitamine cu excepția vitaminelor menționate anterior. În pătrunjel se găsesc vitaminele B1 și B3.

Așadar, ”cafeaua” din pătrunjel poate fi consumată pentru că aduce beneficii organismului. Se prepară ușor, iar rezultatele sunt unele care se vor observa imediat. Poți încerca și tu această rețetă a doctorului Virgiliu Stroescu.

Lasă un răspuns

Top