You are here
Home > Actualitate > Horoscop, luni, 5 martie 2018. Capricornii au motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar
loading...

Horoscop, luni, 5 martie 2018. Capricornii au motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar

Horoscop 5 martie 2018: vibrația zilei stă sub semnul banilor! Este predestinat să începeţi săptămâna cu lucruri care vor avea o mare importanţă pentru viitorul apropiat. Veţi reuşi chiar să descoperiţi o nouă sursă de…

Horoscop 5 martie 2018. Ți-am pregătit horoscopul zilnic pentru luni, 5 martie 2018, ca să știi cum va fi prima zi a săptămânii în plan personal, dar și în carieră. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru luni și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor., stiri, …

Horoscop, luni, 5 martie 2018. Capricornii au motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar

Horoscop 5 martie 2018 – Berbec

Ai parte de o zi deosebit de interesantă, prin invitația de a aborda altfel cele mai delicate probleme cu care te confrunți, poate și sub influența unor persoane mai experimentate.

Horoscop 5 martie 2018 – Taur

Dincolo de motivele de revoltă pe care le descoperi acum sau de care îți amintești, este nevoia ta vitală de armonie în relațiile de orice fel. Tu decizi ce contează mai mult.

Horoscop 5 martie 2018 – Gemeni

Poți trece dincolo de unele dintre cele mai ferme limite psihologice pe care tot tu ți le-ai fixat. Vei avea surpriză de a înțelege că ceea ce credeai a fi imposibil nu e deloc așa.

Horoscop 5 martie 2018 – Rac

Poate fi o zi cu trăiri mai intense, dar ar fi bine că acestea să nu te conducă spre decizii categorice. Există riscul unor exagerări pe care le vei înțelege mai târziu.

Horoscop 5 martie 2018 – Leu

Chiar dacă vei observă că anumite probleme – de exemplu, cele din familie – se inflamează, nu ai de ce să te lași cucerit de această intensitate, falsă sau exagerată, și să te pierzi cu firea.

Horoscop 5 martie 2018 – Fecioară

S-ar putea să ți se pară destul de ciudată această zi, mai ales din cauza intensitătii unor temeri care ies la lumină acum, deși credeai că le-ai rezolvat.

Horoscop 5 martie 2018 – Balantă

Te concentrezi pe schimbarea nivelului de trăi, dar fără să te mai bazezi pe alții. Este o alegere foarte bună, indiferent cât vor dură efectele ei.

Horoscop 5 martie 2018 – Scorpion

Vrei să fii în formă, dar ceva te impiedică și nu știi nici tu prea bine ce. Este prea mult zbucium în interiorul tău și dacă vei stă să te întrebi pentru ce, vei înțelege că e inutil.

Horoscop 5 martie 2018 – Săgetător

Pot să apară unele situații tensionate, dar vor fi ușor de gestionat și de depăsit. Ziua te invită la cercetarea cauzelor unor probleme de constiintă.

Horoscop 5 martie 2018 – Capricorn

Cu toate că ai destule motive de nemulțumire, mai ales pe plan financiar, ar fi de dorit să privești partea bună din orice situație, că să revii la o atitudine constructivă.

Horoscop 5 martie 2018 – Vărsător

Este o zi importantă, pentru că vei avea ocazia de a înțelege din diversele situații, reacții și propuneri care vin de la cei din jur, că mai importantă decât orice câștig este demnitatea ta.

Horoscop 5 martie 2018 – Pești

Ești un mic înțelept când vine vorba despre a înțelege mecanismele complexe ale psihicului celor din jur, dar ție nu îți acorzi la fel de multă atenție. Poate ar fi bine s-o faci.

Lasă un răspuns

Top