You are here
Home > Actualitate > Fosta secretară a Andrei rupe tăcerea. Ce spune despre artista si despre tatăl ei: „Sunt niste oameni foarte…” Andrei îi vor da lacrimile când va auzi asta tocmai din partea ei:
loading...

Fosta secretară a Andrei rupe tăcerea. Ce spune despre artista si despre tatăl ei: „Sunt niste oameni foarte…” Andrei îi vor da lacrimile când va auzi asta tocmai din partea ei:

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Libertatea. ro, Ami a povestit cum a reușit să își câștige existența când a ajuns în București, la vârstă de 18 ani, artistă fiind originară din Baia Mare. Nu a vrut să stea la facultate pe banii părintilor, ci a ținut să fie independentă. „Am împlinit 18 ani și m-am mutat în București.

Eram clasă a 12-a. Era totul nou pentru mine. Mă întreb, de multe ori, ce era în capul meu să mă mut chiar în clasă a 12-a, când aveam de dat bacul, cu profesori noi, mod de predare nou, colegi noi, totul nou… Nu ști-am pe nimeni. Insă mi-am dorit să vin la București înainte cu un an de a intră la Facultate, la Conservator, că să mă obișnuiesc puțin cu lumea asta.

Eram oarecum obisnuită cu Bucureștiul, pentru că mai veneam la concursuri, așa că nu mi-a fost foarte greu. Mai greu mi-a fost cu despărtirea de casă, de prieteni, de locurile cunoscute „, ne-a povestit AMI, mărturisind că primul job i-a fost oferit de una dintre juratele de la”Românii au talent „: Andra.”A fost o perioadă când am lucrat că asistent manager.

Adică, primul meu job a fost de asistent manager la Andra Mărută. Inițial, mersesem la ea la un casting pentru backing vocals. Cântasem și cu vioară, și cu vocea și am fost acceptată, așa că mergeam la concerte cu ea. Dar după, mi-a propus tatăl ei, Mihai Alexandru, să îl ajut pe acolo, pe la firmă.

Așa am ajuns asistent manager. Am invătat totul din mers, pentru că eu nu ști-am să lucrez nici pe calculator, habar nu aveam să fac absolut nimic. Dar într-o lună, eram cea mai tare secretară, cel mai tare asistent manager! „. După ce s-a lansat în carieră solo, AMI a fost nevoită să renunțe la job, insă și acum își aduce aminte cu plăcere de perioadă în care Andra și tatăl ei, Mihai Alexandru, au avut grijă de ea și au tratat-o că pe un membru al familiei. „După ce am plecat de acolo, le-a părut rău.

Fiind și ardeleni – ei sunt din Turda -, s-a legat o prietenie frumoasă. Eu eram fix că în familia mea, așa mă simțeam. Sunt niște oameni extraordinari și foarte calzi „, ne-a mai spus AMI, completând că deși jobul era destul de solicitant, s-a descurcat de minune.

“Așa mi-am câștigat primii bani. Mergeam și la facultate, și la concerte, dar și răspundeam la telefoane. Mi-a ajutat foarte mult perioada aceea, am învățat foarte multe”.

sursa: Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Top