You are here
Home > Actualitate > Roxana Ionescu a dat vestea cea mare. E in culmea fericirii! „De ce sa ma ascund?” Indrăgita prezentatoare a spus tot adevărul: Vă vine să credeți asta?
loading...

Roxana Ionescu a dat vestea cea mare. E in culmea fericirii! „De ce sa ma ascund?” Indrăgita prezentatoare a spus tot adevărul: Vă vine să credeți asta?

Roxana Ionescu se iubeste cu un om de afaceri din Timisoara.

Dupa ce au aparut zvonuri ca s-ar fi casatorit in secret cu Tinu Vidaicu si ca acum poarta amandoi verighete, fosta asistenta de televiziune a vorbit despre nunta.

„Nu sunt verighete. Nu ne-am casatorit in secret, nu stiu de ce as face asta. De ce sa ma ascund? Nu stiu de unde a iesit toata chestia asta. Ne indreptam in directia aceasta, spre casatorie. Discutam, dar nu am stabilit nimic, cand o sa fie, nu o sa ma feresc”, a spus Roxana Ionescu pentru viva.ro.

Roxana Ionescu nu doar ca nu s-a maritat cu Tinu Vidaicu, nici macar nu locuieste sub acelasi acoperis cu el, ci in orase diferite. Roxana face naveta Bucuresti-Timisoara, orasul natal al iubitului ei.

”Nu m-am mutat la Timişoara. Facem cum putem naveta. Nu e o relaţie la distanţă. Suntem foate mult timp împreuna. Eu merg în weekend acolo şi în zilele libere, el vine în Bucureşti când nu mă duc eu la Timişoara”, a mai declarat Roxana Ionescu pentru sursa citata.

Lasă un răspuns

Top