You are here
Home > Actualitate > Cei patru prieteni care au murit în tragedia de la Genova, înmormântaţi pe melodia „Knockin’ on Heaven’s Door”. Imagini dramatice
loading...

Cei patru prieteni care au murit în tragedia de la Genova, înmormântaţi pe melodia „Knockin’ on Heaven’s Door”. Imagini dramatice

Cei patru prieteni care au murit în drum spre Franța, în urma prăbușirii podului de la Genova, au fost înmormântați în localitatea lor, Torre del Greco, într-o atmosferă dramatică.

Cei patru plecau într-o vacanţă în Franţa şi au hotărât în ultimul moment să meargă cu maşina, în loc să ia avionul.

Matteo, Giovanni, Gerardo şi Antonio urmau să ajungă la Nisa şi apoi la Barcelona pentru o vacanţă. Cei patru s-au hotărât în ultimul moment să meargă cu maşina către cele două locaţii unde urmau să îşi petreacă vacanţa, chiar dacă, iniţial, ar fi trebuie să meargă cu avionul.

Din nefericire, decizia le-a adus sfârşitul celor patru.

Vineri, cei patru au fost conduși pe ultimul drum, într-o ceremonie funerară care s-a dorit separată de funeraliile de stat.

Părinții unora dintre tineri au cerut să se facă justiție și să se găsească vinovații de aceastră tragedie, refuzând să participe la funeraliile de stat.

Sicriile celor patru au fost scoți din biserică pe melodia „Knockin’ on Heaven’s Door” a lui Bob Dylan, iar baloane albe au fost ridicate la cer.

Lasă un răspuns

Top