You are here
Home > Actualitate > CUTREMURATOR: Triplă crimă în Călărași. Doi părinţi și fiica lor uciși de trei adolescenţi de 17 ani drogati
loading...

CUTREMURATOR: Triplă crimă în Călărași. Doi părinţi și fiica lor uciși de trei adolescenţi de 17 ani drogati

Trei adolescenți au ucis o familie, în Călărași. Victimele sunt doi bătrâni octogenari și fiica lor © FAXWBOOK

O triplă crimă a fost descoperită luni seara în Călărași. Doi bătrâni și fiica lor au fost înjunghiați mortal. Asasinii sunt 3 adolescenți de 17 ani.

Crima a fost comisă într-o locuință de pe strada Mihail Sadoveanu din Călărași. Victime sunt doi bătrâni octogenari, soț și soție, și fiica lor.

O întreagă familie ucisă în Călărași
Cele trei cadavre au fost găsite înjunghiate în casă. Este vorba despre un bărbat de 82 de ani, soția sa de 80 de ani, iar fiica lor avea 58 de ani.

Apelul de urgență care a anunțat crima a fost primit la 112 în jurul orei 21.43, luni seara, spun surse din anchetă. Telefonul a fost dat de un vecin al victimelor.

Criminalii sunt 3 adolescenţi
Autorii triplei crime sunt 3 adolescenți de 17 ani, precizează aceleași surse. Principalul suspect ar fi un băiat pe care bătrânii îl luaseră în plasament. De altfel, și ceilalți doi provin de la un centru de plasament.

După asasinat, ei au furat și mașina Opel care aparținea familiei nimicite. Cei trei asasini sunt în custodia poliției.

Ei sunt principalii suspecţi ai triplei crime din Călăraşi. Doi părinţi și fiica lor, uciși de băiatul adoptiv şi alţi doi adolescenţi de 17 ani (Video)

Ei sunt autorii triplei crime din Călăraşi. Doi părinţi și fiica lor, uciși de băiatul adoptiv şi alţi doi adolescenţi de 17 ani © Facebook

Noaptea trecută, un apel la 112 anunța un triplu asasinat în Călăraşi. Un vecin a sesizat că un bărbat de 82 de ani, soția de 80 de ani și fiica lor, în vârstă de 58 de ani au fost uciși prin înjunghiere. Principalii suspecţi sunt trei tineri în vârstă de 17 ani, unul dintre ei fiind chiar fiul adoptiv al familiei.

O triplă crimă comisă în Călăraşi cutremură România.

Poliția a fost alertată luni seara, după un apel la 112, aproape de ora 22.00, care anunţa nenorocirea.

Doi bătrâni, soț și soție, cu vârstele de 82 și 80 de ani, au fost găsiți înjunghiați în casa din strada Mihail Sadoveanu. Fiica lor de 58 de ani, de asemenea, a fost ucisă.

Surse din anchetă spun că asasinii sunt trei adolescenți de 17 ani, de la Centrul de Plasament din Perișoru, județul Călărași. Cei trei, identificaţi ca fiind Bivolaru Valentin, Alexandru Dan și Ene Cristian, bănuiți a fi consumatori de etnobotanice, au fost arestați.

Familia din Călăraşi, asasinată de fiul adoptiv
Unul dintre presupuşii autori ai triplei crimei din Călăraşi, Dan Alexandru, este chiar băiatul pe care bătrânii îl luaseră de la un centru de plasament.

Adolescentul fusese luat de aceştia de la orfelinat, de când era bebeluş, povestesc rudele.

Cei doi bătrâni l-au crescut până la 14 ani, când băiatul a luat-o pe căi greşite. A dat în patima drogurilor şi a devenit în stare de orice, pentru a-şi hrăni viciul. Cum nu l-au mai putut controla, au fost nevoiţi să-l trimită înapoi, în centrul de plasament.

Mobilul asasinatului ar fi fost jaful. După ce au comis crima, cei trei au furat maşina Opel care aparţinea familiei. La scurt timp, cei trei au fost prinşi în trafic, la câteva sute de metri de casă.

Au fost reţinuţi, iar acum sunt audiaţi.

Fiul adoptiv al familiei, Dan Alexandru, se afla sub control judiciar. Era în perioada de supraveghere, după ce a comis mai multe infracţiuni.

sursa facebook.com

Lasă un răspuns

Top