You are here
Home > Actualitate > Lajos, un tânăr supradotat, descoperit într-un centru de plasament
loading...

Lajos, un tânăr supradotat, descoperit într-un centru de plasament

Nu toţi copiii ajung să îşi pună în practică visul şi asta pentru că, fie nu au fost îndrumaţi corect, fie nu au avut posibilitatea să-si urmeze visul. Lajos, un tânăr crescut în centrele de plasament o viaţă întreagă, a fost descoperit la timp de un antrenor de genii și a ajuns să facă ce a visat.

Acum îndrumă şi ajută alţi copii să îşi descopere talentul şi să lucreze în direcţia pe care şi-o doresc. Lajos se ocupă de copii. Mai exact, îi ajută să se dezvolte, să îşi dezvolte pasiunile şi, mai ales, să descopere ce le place.

Are în grijă peste 50 de copii dar nu toţi sunt supradotaţi. Unii dintre ei provin din centrele de plasament. Toţi au nevoie de îndrumare. Articolul continua dupa recomandari Ei sunt capabili să îşi scoată la suprafaţă abilităţile, dar trebuie să aibă mediul, timpul lor şi să le dai o şansă.

Părinţii nu ar trebui să urmărească nişte caracteristici, ci să îi lase într-un mediu liber, într-un mediu în care să nu li se pună limite. Toţi copiii sunt geniali – Lajos Kristof Şi, dacă nu ştiaţi, România este ţara copiilor supradotaţi.

De fapt, 1 din 4 copii are coeficientul de inteligenţă peste 130. Dar foarte puţini sunt descoperiţi şi la fel de puţini ajung să lucreze în domeniul pentru care sunt potriviţi.

Lasă un răspuns

Top