You are here
Home > Accidente > Reprezentanţii unui hotel de 5 stele pun la dispoziţie clienţilor un avion privat
loading...

Reprezentanţii unui hotel de 5 stele pun la dispoziţie clienţilor un avion privat

Un lanţ de hoteluri de cinci stele se ambiţionează să le ofere clienţilor călătorii de neuitat. Compania le va pune la dispoziţie un avion privat cu 48 de locuri dotat cu un bar şi un restaurant.

Fiecare pasager va beneficia de spaţiu de doi metri pătraţi, iar scaunele confortabile sunt acoperite din piele.

CALATORIE LA INALTIME

Lantul hotelier spera sa revolutioneze

Horoscop 30 aprilie 2019. Primul test în dragoste

Aeronava modernă va intra în folosinţă începând cu 2021. 

Vezi si multe planuri pentru Aeroportul Changi din Singapore

Se pare ca mai multe aeroporturi, printre care si cel din New York, au ramas mult in urma Aeroportului Changi din Singapore. Acest aeroport minune se dezvolta in permanenta si are continuu strategii bine puse la punct pentru a-si coplesi turistii. Nu este nicio surpriza pentru cei care au mai avut zboruri la Singapore, ca aeroportul pune la dispozitia clientilor o varietate impresionanta de spatii de recreere la tarife aproape modice.

Insa cei din Singapore nu se opresc aici. De curand au informat despre planul de cheltuire a circa doua miliarde de euro pentru zona de shopping, ceea ce inseamna, probabil, ca multi isi vor cheltui ceea ce au apucat sa schimbe in moneda nationala a statului Singapore inainte de a ajunge in oras si a se caza la hoteluri. Proiectul se numeste Project Jewel si va include construirea a cinci magazine si a unei gradini interioare. Cireasa de pe tort este cascada circulara care va fi amenajata chiar in mijlocul cladirii.

Planurile de arhitectura au fost create de Moshi Safdie, cel care a realizat si Marina Bay Sands Resort. Asadar cei care si-au propus sa aiba o vacanta exotica si si-au rezevat deja bilete de avion spre Singapore, vor avea probabil una dintre cele mai placute surprize chiar de la coborarea din avion.




Grupul hotelier JW Marriott a anuntat ca va extinde portofoliul de cladiri in Dubai, dupa ce numarul de rezervari hoteliere a crescut. Conducerea companiei a precizat ca deschiderea oficiala a noii unitati de cazare va avea loc in luna decembrie 2012. Tot din luna decembrie, oaspetii vor putea sa verifice disponibilitatea camerelor direct de pe telefonul mobil la sectiunea rezervari hoteluri.
Marquis este al doilea hotel Marriott din Dubai
Marriott Marquis este a doua proprietate pe care grupul Courtyard o detine in Dubai. Oficialii grupului international sunt de parere ca noua proprietate se va detasa considerabil de celelalte hoteluri din regiune. Cladirea are o inaltime de 335 de metri si este cu doar 26 de metri mai scunda decat Empire State Building din New York. Hotelul are o capacitate de cazare de 804 camere si 20 de apartamente de lux. Tarifele la cazare pornesc de la 300 de euro pe noapte, dar pot creste in functie de facilitatile camerei. Reprezentantii Marriott Dubai au precizat ca tarifele practicate de Marquis sunt cu 20% mai mari comparativ cu celelalte unitati de cazare ale brandului, deoarece facilitatile oferite oamenilor de afaceri sunt numeroase. Camerele sunt dotate cu aparatura IT de ultima generatie, sisteme de supraveghere video si seifuri.
Odata cu cresterea cererii de bilete de avion catre Dubai din partea clientilor business, oficialii Marriott au decis sa ofere oaspetilor birouri private si room-service in regim non stop. In plus, oamenii de afaceri straini pot opta pentru inchirierea unei masini si a unui ghid care sa le prezinte orasul si atractiile sale.
Marriott International face parte din grupul hotelier Courtyard care ofera servicii de cazare oamenilor de afaceri in toata lumea. In anul 2010, brandul Marriott a raportat un venit net de peste 400 de milioane de dolari. In Bucuresti, Marriott a deschis primul hotel in anul 1999. Hotelul are o capacitate de cazare 402 de camere si are cea mai mare cifra de afaceri dintre toate hotelurile de lux din Bucuresti





65.000 de dolari/noapte costa Royal Penthouse Suite la President Wilson Hotel din Geneva (Elvetia). Este o camera de 1.679 metri patrati, cu vedere spre lacul Geneva.
Aceasta camera este printre cele mai sigure din lume, avand posibilitatea de a urmari pe ceilalti musafiri ai hotelului printr-un sistem TV cu circuit inchis.
45.000 de dolari/noapte costa Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, Atena (Grecia). Pe langa cei 418 mp si vederea spre Marea Egee, vila este dotata cu o piscina interioara si una exterioara.
De asemenea, hotelul pune la dispozitie un antrenor personal pentru exercitii fizice, un cosmetician pentru tratamente spa, un majordom si un sofer de limuzina.
30.000 de dolari/noapte costa camera a Hugh Hefner Sky VillaPalms Casino&ResortLas Vegas (SUA). Printre facilitatile camerei se numara un pat rotativ, un loc special amenajat pentru bronzat si o piscina Playboy. Spatiul nu este detinut de Hugh Hefner, proprietarul revistei Playboy, cim s-ar crede, dar a fost amenajata pornind de la stilul de viata promovat de publicatia acestuia.
40.000 de dolari/noapte costa Ty Warner Penthouse din hotelul Four Seasons, New York(SUA).
Cei care isi permit se pot bucura de o vedere ampla asupra Manhattan-ului si de cele 9 camere incorporate. Hotelul pune la dispozitie un majordom, un terapeut si un sofer personal.
25.000 de dolari/noapte costa Presidential Suite in Hotelul Ritz-Carlton, Tokyo (Japonia).De ce? Pentru doua peisaje deosebite: Muntele Fiji si cartierul Roppongi Hills.
22.900 de dolari/noapte costa The Royal Suite din hotelul Burj Al Arab, Dubai. Localizat la etajul 25, acest apartament cu doua dormitoare este o definite a luxului si extravagantei, care ofera acces la un lift privat, o mica sala de cinema si o biblioteca.
19.000 de dolari/noapte costa Imperial Suite din Park Hyatt Vendome, Paris (Franta). Cei 76 mp inglobeaza o baie in stil spa, un living spatios, un birou si o camera pentru servit cina.

Conducerea grupului hotelierMorgan a decis sa isi mareasca prezenta la nivel mondial prin inaugurarea unor noi unitati de cazare in orase precum: New York, Miami, Los Angeles, San Francisco si Londra. La inceputul lunii iunie, reprezentantii Morgan au semnat un parteneriat pentru urmatorii 20 de ani cu autoritatile din Londra, pentru lansarea unor unitati de cazare care sa insumeze peste 200 de camere. Potrivit conducerii Morgan, investitia in hotelurile din Londra se va ridica la suma de 30 de milioane de euro.

Urmatorul hotel Morgan este programat sa se deschida in anul 2015 in Statele Unite, iar aceasta prima unitate de cazare va marca inceputul strategiei de dezvoltare al concernului hotelier in lume. Oficialii companiei au declarat ca rezervarile hotelier au crescut in ultima perioada, in special din partea clientilor business care calatoresc foarte mult, iar pretentiile lor vizavi de cazare au crescut semnificativ. Tot pentru inceputul anului 2015, conducerea Morgan vizeaza renovarea hotelului din New Yorksi deschiderea a doua unitati de cazare. Hotelul din New York va avea o capacitate de 834 de camere care vor fi dotate cu echipamente IT de ultima generatie.

Reprezentantii grupului hotelier au precizat ca noul concept de constructie marca Morgan va viza oamenii de afaceri tineri, iar designul va reliefa un stil modern, nonconformist si plin de viata. Oficialii grupului vor colabora pentru crearea designului cu echipa Rottet Studio, cunoscuti pentru elementele originale pe care le aduc de fiecare data proiectelor.

Hotel Morgan

Michael Gross, seful executiv Morgan, a declarat ca este incantat sa anunte investitii masive in domeniul hotelier si dezvoltarea brandului Hudson in lume. Gross a mai spus ca Hudson reprezinta un concept nou de hoteluri care va oferi oaspetilor o experienta unica intr-un mod creativ.

Morgan este un grup hotelier originar din Statele Unite care detine peste 3000 de camere in regiuni din America si Europa.

Lasă un răspuns

Top