You are here
Home > Accidente > Şofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pericol pe șosea: ‘Era să ne omoare!’
loading...

Şofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pericol pe șosea: ‘Era să ne omoare!’

Video a fost sters dar revenim cu imaginile mai jos dupa recomandari

Șofer cu droguri în mână, leșinat la volan, pe drumul Găneasa-Balș © Facebook

Un tânăr șofer a fost găsit leșinat la volan, cu droguri în mână, de mai mulți șoferi aflați pe drumul Găneasa-Balș, în județul Olt.

Oamenii au povestit că șoferul a intrat de mai multe ori cu mașina pe contrasens și apoi a sărit pe câmp.

Totul s-ar fi întâmplat, în această dimineață, în jurul orei 08.30, pe DN 65, între localitățile Găneasa și Balș, din Olt.

Șoferul aflat la volanul unui autoturism marca Audi A4 a leșinat, cel mai probabil de la drogurile consumate, în timp ce mașina circula cu viteză.

Ceilalți șoferi au povestit că mașina a pătruns de mai multe ori pe contrasens, fiind la un pas de a provoca o tragedie, iar apoi a sărit pe câmp.

„Sofer DROGAT, pe drumul Ganeasa-Bals ora 8:30 lucreaza la armata, era sa omoare mai multi oameni, a intrat de mai multe ori pe contrasens unde a si intrat in șant, noi ceilalti soferi am incercat sa il oprim dar nu a avut nici o reactie. Se vede in poze ca avea JOINTU-UL in mana. Am stat pana l-a ridicat Politia! Atentie la volan! 28 iulie 2019”, a scris pe Facebook unul dintre șoferii care l-au prins pe tânărul drogat.

This Facebook post is no longer available. It may have been removed, or the privacy settings of the post may have changed.

Lasă un răspuns

Top