You are here
Home > Actualitate > Cazul Caracal: Numere de telefon ale unor poliţişti şi interlopi din Caracal găsite în telefonul lui Gheorghe Dincă
loading...

Cazul Caracal: Numere de telefon ale unor poliţişti şi interlopi din Caracal găsite în telefonul lui Gheorghe Dincă

Mafia din Caracal ajunge la nivel înalt. În telefonul lui Gheorghe Dincă au găsit numere de telefon ale unor poliţişti din Caracal, dar şi numere de telefon ale unor interlopi, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.

Întrebat dacă aceste informaţii sunt adevărate, şeful DIICOT, Felix Bănilă nu a dorit nici să confirme, nici să informe: „Sunt detalii care ar aduce prejudicii anchetei, nu pot sa va raspund”.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei, a fost adus miercuri, la prânz, la Spitalul Penitenciarului Jilava, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

Tot la Jilava, bărbatul va primi și îngrijiri medicale solicitate, el acuzând că a fost bătut de poliţişti în momentul percheziţiilor.

După aducerea lui Gheroghe Dincă la Jilava, cercetările la locuinţa acestuia au fost oprite. „Incuaptul are drepturi pe care nu le putem incalca, dreptul la aparare”, a explicat şeful DIICOT.

sursa rtv.net.

One thought on “Cazul Caracal: Numere de telefon ale unor poliţişti şi interlopi din Caracal găsite în telefonul lui Gheorghe Dincă

  1. De tot nu spune unde sunt cadavrele eu spun ca ascu de pe cineva și ca sunt an veata suta la suta …fetele ori sunt trimise an alta tara mai probabil an italia ….ca acolo are Mersu făcut …asta minte mult …credca nici cu bătaiea nu spune unde sunt…ca acoperă pe cineva drag lui poate sa fie chiar copiii lui care spuneau ca sunt la casele lor…poate pe asta seau făcut bani…

Lasă un răspuns

Top