You are here
Home > Actualitate > ZIUA ȘI SCANDALUL ÎN POLIȚIE! OFIȚER, LA PLAJĂ CU LIDERUL CLANULUI CORDUNEANU!
loading...

ZIUA ȘI SCANDALUL ÎN POLIȚIE! OFIȚER, LA PLAJĂ CU LIDERUL CLANULUI CORDUNEANU!

Legături ilegale şi imorale între un poliţist şi un interlop au fost expuse public chiar de omul legii.

Un ofiţer de la investigarea criminalităţii economice din Suceava a postat pe Facebook o fotografie în care ciocneşte o halbă de bere cu un interlop din clanul Corduneanu.

Cei doi îşi arată muşchii şi zâmbesc într-un instanteu surprins la o piscină.

Scandal cât casa la IPJ Suceava, după ce un ofițer a apărut într-o fotografie râzând cu gura până la urechi în compania unuia dintre liderii clanului Corduneanu. Temuta familie a terorizat Moldova în ultimii 20 de ani, fiind cel mai puternic clan interlop din regiune, recunoscut pentru cruzimea de care a dat dovadă ori de câte ori a trebuit să își impună forța!

Inspectoratul Poliției Județene Suceava a început o anchetă internă pentru a vedea care este relaţia ofiţerului cu celebrul interlop, însă poza este mai mult decât grăitoare.

„De urgență, conducerea IPJ Suceava a solicitat efectuarea de verificări. La această oră, deja cercetarea a fost dispusă. Vrem să vedem cu exactitate cum a fost realizată acea fotografie, condițiile în care a fost postată pe rețeaua de socializare, dar și posibilitatea extensiei. Colegul a fost audiat, iar ancheta e în derulare. Dacă din cercetarea disciplinară se vor evidenția aspecte de încălcare a codului deontologic, iar dacă din verificări se vor descoperi alte abateri, vor fi sesizate organele competente”, a declarat la Antena 3 Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

În fotografia postată pe ziardesuceava.ro se vede că polițistul și liderul Cordunenilor sunt buni amici. Cei doi stau alături pe două șezlonguri, ciocnesc câte o halbă cu bere și se bucură unul de compania celuilalt.

S-au încăierat de la o manea
Nu-i pentru prima dată când numele Cordunenilor apare în atenția mass-media. Cu numai câteva zile în urmă, clanul Cordunenilor a ajuns la cuțite cu rivalii din clanul Mărăraș… de la o manea.

Cele două familii s-au războit din pricina unei piese compuse de Florin Salam, versurile melodiei lezând demnitatea familiei Mărăraș. Amenințările cu moartea și pregătirile de război au dus „luptătorii” din cele două clanuri …pe holurile Tribunalului, după ce Poliția le-a întocmit dosare penale.


Lasă un răspuns

Top