You are here
Home > Accidente > Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii în casă. Mama lor, mesaj cutremurător
loading...

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii în casă. Mama lor, mesaj cutremurător

Patru dintre cei cinci copii ai unei familii din Timişoara au murit arşi de vii, noaptea trecută, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. În momentul tragediei, cei patru fuseseră lăsaţi de părinţi în grija fratelui cel mare, un băiat de 14 ani.

Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au murit arşi de vii în casă, la Timișoara. Nenorocirea s-a produs în cartierul Elisabetin din Timişoara, iar părinţii nu erau acasă în momentul tragediei, anunță Antena 3.

Cei patru copii, cu vârste de 6 ani – Alexandra, 4 ani – Andrei, 2 ani – Antonia şi 4 luni – Adrian, fuseseră lăsaţi în grija fratelui cel mare, de 14 ani. Aseară, femeia ar fi plecat după băutură, mai spun vecinii, care povestesc că cei doi părinţi erau iubitori de alcool.

La scurt timp după tragedie, femeia a postat două mesaje pe Facebook, în care a anunţat tragedia care i-a lovit familia.

„Patru suflete s-au stins din viaţa mea” şi „Doliu în familia mea”, a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare, conform sursei citate.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea incendiului.

Lasă un răspuns

Top