You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS Poliţist din Caracal, prins în flagrant când primea bani de la o femeie. O şantaja cu imagini compromiţătoare
loading...

BREAKING NEWS Poliţist din Caracal, prins în flagrant când primea bani de la o femeie. O şantaja cu imagini compromiţătoare

Un agent de poliţie a fost prins marţi în flagrant în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie din Deveselu pentru a nu publica imagini compromiţătoare pentru aceasta pe o reţea de socializare, a anunţat marţi seara purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Cauza, în care se fac cercetări pentru şantaj, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal. Agentul de poliţie i-ar fi pretins femeii suma de 5.000 de euro.

„Astăzi, 10 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au organizat un flagrant delict, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ‘şantaj’. În urma activităţii, poliţiştii au identificat un bărbat, agent de poliţie la un post de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în timp ce primea o sumă de bani de la o femeie, de 52 de ani, din comuna Deveselu. Bărbatul este bănuit că ar fi pretins acestei femei suma de 5.000 de euro, pentru a nu face publice, pe o reţea de socializare, înregistrări compromiţătoare pentru aceasta”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Activităţile desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale s-au desfăşurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale. 

Lasă un răspuns

Top