You are here
Home > Actualitate > Germania. O bandă de hoți români a dat lovitura. Paguba: peste 250.000 de euro
loading...

Germania. O bandă de hoți români a dat lovitura. Paguba: peste 250.000 de euro

Polițiștii germani au arestat o bandă de hoți români, originari din Călărași, care au furat bunuri de câteva sute de mii de euro. 

Potrivit publicației germane kurier.de, autoritățile germane au desconspirat marțea trecută o bandă de hoți români, acuzați că au comis peste 200 de spargeri, în perioada aprilie-octombrie 2017, în zona Bavaria, în localitățile Bayreuth, Hof, Regensburg, Weiden și Würzburg.

Hoții au provocat daune materiale în valoare de circa 400.000 de euro și au furat bunuri de aproximativ 250.000 de euro, în special unelte și aparaturi ce se folosesc în domeniul construcțiilor.

În urma anchetelor făcute în 2019, autoritățile germane au descoperit că suspecții sunt români și locuiesc în Călărași. Aici, cu ajutorul autorităților române, au făcut mai multe percheziții, reușind să recupereze multe dintre bunurile furate.

Până în prezent, au fost reținute 8 persoane, șase dintre ele se află în arest în Germania și două în România, însă ancheta continuă pentru a se stabili dacă banda a fost formată doar din cei 8 sau sunt mai multe persoane implicate.

Lasă un răspuns

Top