You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS Românii care fac curse ILEGALE din străinătate profită de disperarea oamenilor. Câți bani cer celor care vor să revină în România
loading...

BREAKING NEWS Românii care fac curse ILEGALE din străinătate profită de disperarea oamenilor. Câți bani cer celor care vor să revină în România

În condițiile în care în aproape toată Europa s-au impus restricții severe de circulație, sunt unii români care profită de această situație pentru a face bani frumoși. Aceștia au ajuns sa ceară sume mari de bani pentru un loc în microbuzele de 8+1 persoane. 

Pe grupurile de Facebook dedicate românilor din străinătate apar anunțuri ale unor afaceriști de ocazie, care profită de disperarea oamenilor. 

Cei care fac curse ilegale din străinătate au ajuns să ceară și 500 de lire pentru un „bilet” spre România, iar așa cum veți vedea mai jos, licitația poate ajunge și la 700 de lire sterline pentru un singur loc în vehiculul de 8+1 persoane. 

În anunțul postat de un tânăr pe grupul „Romani in Londra”, acesta se laudă că va lua fiecare pasager de la adresă și cere seriozitate din partea acestora. Mai mult decât atât, „afaceristul” spune chiar că face acest transport pentru a veni în sprijinul românilor din Marea Britanie. 

Iată anunțul:

(w670)

STIRI VERIFICATE

Lasă un răspuns

Top