You are here
Home > Actualitate > VIDEO emoționant în Spania: Medicii aplaudă un pacient care respiră singur din nou, fără aparate
loading...

VIDEO emoționant în Spania: Medicii aplaudă un pacient care respiră singur din nou, fără aparate

Imagini emoționante vin din Spania, acolo unde medicii au au aplaudat un pacient cu coronavirus care a reușit, în sfârșit, să respire singur. 

Un pacient cu coronavirus a fost aplaudat de medicii de la spitalul Spitalul San Carlos din Madrid, după ce a reușit să respire singur, fără ajutorul ventilatorului mecanic.

În imaginile postate pe Twitter, se poate observa cum personalul medical îl deconectează pe pacient de la aparatul de respirație artificială, iar acesta respiră singur.

Iată imaginile:

TVV Noticias@TVVnoticias

#24Mar En las redes sociales se han viralizado las imágenes del momento en que un equipo de médicos del Hospital Clínico San Carlos (Madrid, España) retiró la respiración artificial a un paciente con coronavirus después de que su estado de salud mejorara. Vídeo: Cortesía #TVV2881:33 PM – Mar 24, 2020Twitter Ads info and privacy175 people are talking about this

Spania este una dintre cele mai afectate țări europene de pandemia de coronvirus. Până în prezent au fost înregistrate 39.673 de infectări cu noul coronavirus, 2.696 de decese și 3.794 de cazuri vindecate. Comunitățile autonome cu cea mai mare incidență cumulativă din ultimele 14 zile sunt La Rioja, Madrid, Navarra și Castilia La Mancha, potrivit ultimelor date publicate de ministerul Sănătății din Spania pe site-ul oficial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top