You are here
Home > Actualitate > Bătrână amendată cu 1.000 de lei pentru că a întârziat 10 MINUTE la cumpărături
loading...

Bătrână amendată cu 1.000 de lei pentru că a întârziat 10 MINUTE la cumpărături

O bătrână din Năvodari (Constanța) a fost amendată, astăzi, cu 1.000 de lei pentru că ar fi întârziat 10 minute la cumpărături și a depășit ora 13.00, până când avea voie să iasă din casă, în contextul pandemiei de coronavirus. Probabil e ordin pe Unitate sa fie bagati la prime dau amenzi tuturor.

O tânără din Năvodari a fost martoră la acest eveniment, iar apoi a povestit tot ce s-a întâmplat într-o postare pe Facebook.

“Astăzi, o bătrână trecută de 65 de ani a fost amendată cu 1000 de lei de Poliția Navodari, pentru că a ieșit să își facă câteva cumpărături și a întârziat 10 min. după ora 13. Când au fost întrebați acei polițiști de ce nu îi amendează și pe rromii care sunt pe stradă sau pe cei care caută în gunoaie, au răspuns foarte aroganți că ăia nu au bani sa plateasca, dar s-au gândit ei așa că pensionarii au de unde să plătească. Odată cu aceste ordonanțe și cu aceste restricții mi se pare ca se cam face abuz de funcție, în condițiile în care poliția stă la non stop-ul de lângă PECO la cafele și fac mișto de oamenii mai simpluti pe care îi aleargă până le sar pantofii din picioare. După ce își fac plinul cu cafele și se mai distrează un pic pleacă la vanat de pensionari. RUSINE!!!!!”, se arată în postarea de pe Facebook.

Da, suntem toți de acord că unde e lege, nu e tocmeală, dar unele situații trebuie înțelese. Gestul de nu este deloc departe nici ca timp și nici ca și context, de cel în care un alt polițist a amendat o bătrânică ce vindea flori în piață.

Sursa: emaramures.ro.

3 thoughts on “Bătrână amendată cu 1.000 de lei pentru că a întârziat 10 MINUTE la cumpărături

  1. Cum puteti sa scrieti articole asa de stupide? Ati incuraja-o pe mama dumneavoastra, pe bunica, matusa sau soacra sa iasa la cumparaturi 10 minute inainte se ora 11:00 sau sa intarzie 10 minute dupa ora 13:00? Exact asta faceti cu tampenia asta de articol de 3 randuri: incurajati oamenii peste 65 de ani sa iasa la cumparaturi in afara orarului impus prin lege fiindca „dar unele situații trebuie înțelese”. Pai nu tocmai se incheiase articolul cu „Da, suntem toți de acord că unde e lege, nu e tocmeală”?? Exact, nu e tocmeala. Punct. Cu astfel de articole esti mult mai vinovat decat politistul care si-a facut meseria (ca place sau nu place oamenilor).

Lasă un răspuns

Top