You are here
Home > Actualitate > JANDARMERIA: Mai mulți protestatari au venit cu cuțite, cuttere și macete
loading...

JANDARMERIA: Mai mulți protestatari au venit cu cuțite, cuttere și macete

Au fost găsite bucăți de gresie și pietre asupra protestatarilor din Galați, iar într-un taxi, jandarmii au găsit o macetă. Mai mulți tineri au venit, marți, la manifestația din Galați cu cuțite, cuttere sau cu box-ul.

Jandarmii au găsit, între protestatarii din Galați, doi tineri de 21 și de 22 de ani, care aveau asupra lor un box și un cuter. Ei se aflau în grupul de manifestanți de pe Platoul din fața Prefecturii.

Asupra unui tânăr în vârstă de 13 ani a fost găsit un briceag, iar pentru a-l lua pe minor a fost chemată bunica, întrucât copilul nu are părinți. Bunica a fost sancționată cu avertisment pentru nesupravegherea minorului.

De asemenea, un tânăr a venit la protest cu mijloace de protecție pentru mâini și picioare și masca contra gazelor.

Înainte de începerea protestului, la controlul platoului de la Prefectura au fost găsite, ascunse în spatele monumentului, bucăți de gresie, pietre, bâte.

Pe traseul protestatarilor au fost găsite aceleași obiecte, înainte de începerea marșului.

O persoană a fost extrasă din mulțime pe platoul din fața Prefecturii pentru că incita, ea fiind sancționată cu avertisment.

Într-un taxi sosit la protest și oprit la control de către echipajele de poliție a fost găsită o macetă, între banchetele din față. Potrivit jandarmilor, șoferul, un tânăr de 24 de ani, a fost preluat de polițiști și i s-a întocmit un dosar penal.

La Braila minorii sunt gazati si umpluti pe jos de bulion

Lasă un răspuns

Top