You are here
Home > Actualitate > Focar COVID la un centru de migranți din Timișoara. Tot căminul a fost izolat
loading...

Focar COVID la un centru de migranți din Timișoara. Tot căminul a fost izolat

Starea de sănătate a 14 migranţi cu COVID cazaţi la fostul Liceu CFR „Dimitrie Leonida” din Timişoara a fost evaluată miercuri la Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş”, acestora fiindu-le comunicat tratamentul pe care vor trebui să îl ia în următoarele zile. 

Migranţii au fost consultaţi de medicul infecţionist Ana Văduva şi rezidenţii Andrei Bolovan şi Ali Uthman de la Spitalul „Victor Babeş” Timişoara.

„În cursul acestei seri, celor 14 le-a fost comunicat tratamentul pe care vor trebui să îl ia în următoarele zile. Starea pacienţilor este bună, niciunul dintre ei neavând simptome. Cele 14 persoane au fost izolate şi urmează să fie monitorizate timp de două săptămâni. Direcţia de Sănătate Publică a decis carantinarea celorlalţi migranţi, consideraţi contacţi direcţi, iar căminul a fost izolat”, au anunţat, miercuri seara, reprezentanţii Spitalului „Victor Babeş” Timişoara.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş a anunţat, marţi, un nou focar COVID, la Centrul de carantinare de la Liceul „Dimitrie Leonida” din Timişoara, unde au fost testate pozitiv 16 cazuri. În centru sunt cazaţi aproape 100 de migranţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top