You are here
Home > Actualitate > ULUITOR: Gestul unui britanic, viral. Ce a putut să facă cu prima bere comandată după lockdown (VIDEO IREAL)
loading...

ULUITOR: Gestul unui britanic, viral. Ce a putut să facă cu prima bere comandată după lockdown (VIDEO IREAL)

Un britanic foarte încântat că a ieșit din lockdown a ajuns să-și toarne o bere în cap pentru a sărbători prima sa halbă comandată la pub pe o terasa.

Charlie Richards, în vârstă de 45 de ani, a fost atât de încântat să se reîntâlnească cu localul său preferat, încât și-a vărsat primul pahar de bere comandat în cap. Pentru el a fost prima ieșire la un pub după patru luni.

Prietenul său Mark Williams, în vârstă de 46 de ani, a reușit să surprindă momentul, iar clipul a devenit viral.

Charlie „s-a cam entuziasmat” când a luat prima înghițitură, spunând „Mi-a fost dor”, în timp ce își spală fața cu mult așteptata bere, înainte de a se uda complet.

„Nu intenționam să o fac. M-am gândit doar și mi-am turnat-o pe cap. Erau câteva fete care stăteau în spate și le auzeai râzând și apoi erau oameni care mă priveau de parcă aș fi un ciudat. Dar locuiesc doar aproape, așa că am plecat să mă schimb și proprietarul a dat ochii peste cap, dar nu a fost surprins”, a mai spus Charlie, potrivit ladbible.com.

În Anglia de luni s-au ridicat o serie de restricții sanitare, pub-urile și restaurantele au putut deschide terasele, s-au redeschis saloanele de coafură și o serie de magazine ne-esențiale. În Scoția și Țara Galilor, restricțiile vor fi ridicate treptat în a doua jumătate a lunii aprilie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top