You are here
Home > Actualitate > INCENDIU violent la „Dili” in OLT un mare spital din România. Zeci de pacienți de la secția de Psihiatrie din Slatina, evacuați
loading...

INCENDIU violent la „Dili” in OLT un mare spital din România. Zeci de pacienți de la secția de Psihiatrie din Slatina, evacuați

Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a luat foc. Intervenţia este în plină desfăşurare. Incendiul a izbucnit miercuri, 21 aprilie, în jurul orei 11.40. 

În secţia de Psihiatrie se află 37 pacienţi. Focul se manifestă la parterul şi la etajul 1 al secţiei. Dr. Cosmin Floreanu, directorul economic al spitalului, a declarat pentru „Adevărul“: „Nu se poate spune la acest moment dacă cei dinăuntru au şi arsuri.

Au fost evacuaţi şi au fost duşi la evaluare. Sunt afectaţi pentru că au inhalat fum“ Dr. Floreanu a precizat că incendiul a izbucnit din cauza unui pacient de la Psihiatrie, aflat la izolator, care a dat foc camerei, cu o brichetă. Secţia de Psihiatrie este situată la 100 metri de spital, de intrarea în UPU.

Potrivit lui Dan Stana, managerul Spitalui Județean Slatina, incendiul ar fi izbuncit într-un izolator, de la un pacient. Conforma acestuia, ar fi primit de la cineva o brichetă, pe geam și, în timp ce se afla în sevraj, a reușit să incendieze camera.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top