You are here
Home > Actualitate > VIDEO Anunțul lui Dan Diaconescu: ”Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea”
loading...

VIDEO Anunțul lui Dan Diaconescu: ”Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea”

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, revine în forță pe micile ecrane. Diaconescu şi-a făcut un cont pe platforma TikTok, unde anunţă că urmează să lanseze o “platformă dedicată exclusiv artei cinematografice”.

Omul de televiziune are o interdicție de zece ani și jumătate de a vorbi în public. La momentul eliberării condiționate, judecătorii l-au informat pe Dan Diaconescu că va avea voie să vorbească public abia în 2025!

Însă Dan Diaconescu apare într-un clip postat pe Tik Tok, anunțându-și revenirea: “Bine ați venit în noul meu univers! Începând de astăzi, lansez primul sistem cinematografic bazat pe tehnologia blockchain. DD Home Cinema este primul cinematograf virtual, pe care eu, Dan Diaconescu, îl împart cu dumneavoastră, poporul. Până la marea premieră a filmului ”Pandemia”, o peliculă pe care o s-o vizionați mai devreme decât vă așteptați, vă invit să intrați în marea comunitate ddhomecinema.ro”, afirmă Dan Diaconescu.

“Sunt Dan Diaconescu, singurul cetățean european care are o interdicție de a vorbi public timp de 10 ani și jumătate. Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea, mulțumită unui nou univers tehnologic. Să nu ratați această copie misterioasă, acest exemplar unic, pentru că nici nu știți ce pierdeți”, a spus omul de televiziune într-un clip.

Dan Diaconescu a fost eliberat din închisoare, în luna noiembrie 2017, ca urmare a deciziei luate de magistraţii Tribunalului Ilfov, care i-au admis cererea de eliberare condiţionată. Cu toate acestea, Dan Diaconescu a rămas cu pedeapsa complementară dispusă în 2015 de Curtea de Apel, când l-a condamnat pe acesta la închisoare. Instanța a decis la acea vreme, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei de cinci ani şi şase luni.

One thought on “VIDEO Anunțul lui Dan Diaconescu: ”Acum pot, în sfârșit, să rup tăcerea”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top