You are here
Home > Actualitate > Diana Șoșoacă i-a șocat și pe preoți! Cum ar vrea senatoarea să fie înmormântată
loading...

Diana Șoșoacă i-a șocat și pe preoți! Cum ar vrea senatoarea să fie înmormântată

În a doua parte a interviului pe care Diana Șoșoacă l-a acordat lui Dan Bittman, în cadrul emisiunii ”Je suis Bittman”, care poate fi vizualizat pe pagina de Youtube EVZ Capital, senatoarea a venit cu noi dezvăluiri despre viața sa. Aceasta a povestit că i-a șocat până și pe preoți când a spus cum ar dori să fie înmormântată.

Diana Șoșoacă i-a șocat și pe preoți! Cum ar vrea senatoarea să fie înmormântată
În cadrul emisiunii ”Je suis Bittman”, Diana Șoșoacă a povestit că iubește COVID-ul, precizând că această boală a scos la iveală tot ce este mai rău și grotesc din oameni. Aceasta a precizat că toate problemele societății au fost scoase la iveală.

„Mie imi place Covid-ul, îl iubesc. A scos la iveală ceea ce a fost mai mizerabil, mai neprincipial, mai grotest, mai grobian din oameni. A scos criminalitatea, mafia, toate problemele societatii.”, spune aceasta.

Senatoarea a scos la iveală cum ar dori să fie îngropată daca ar fi să moară din cauza principiilor sale. Diana Șoșoacă a mai spus că, atunci când le-a povestit și preoților cu care a mai vorbit, i-a șocat cu metoda pe care o dorește.

”Si daca mor, eu le-am spus un lucru alor mei: pe mine să ma ingropati in picioare. S-au blocat si preotii cu care am vorbit. Zic: luati beton, turnati si voi fi statuia libertatii. Eu nu ma las. Acestea sunt principiile dupa care trăiesc. Mai gresesc si eu, sunt om”, a mărturisit aceasta în cadrul interviului acordat lui Dan Bittman la EVZ Capital.

Diana Șoșoacă a fost la un pas de moarte
Senatoarea a mai povestit un moment care s-ar fi putut sfârși tragic, după un protest care a avut loc anul trecut. Ea a povestit că a fost la un pas de moarte în timp ce era în mașină cu fiica ei.

„Anul trecut, după ce am scos lumea in strada, exact in ziua in care sotul meu a ajuns la Athos, eu şi fetita mea am fost rasturnate într-un canal cu masina. A fost cea mai cumplită ploaie cu piatră pe care eu am văzut-o în viata mea. Era un drum pe care eu nu am mers niciodata, am ramas uimită când am vazut că GPS-ul m-a dus pe drumul ăla. Dintr-o data drumul a cotit dreapta, a venit peste mine, m-a impins, eu am tras de volan. Nu se vedea nimic. Era o maşină gri”, a mărturisit Diana Şoşoacă.

Mai mult decât atât, aceasta a povestit că, în timp ce era președintele Comisiei de Abuzuri, șoferul ei a fost nevoit să treacă pe roșu din cauză că era urmărită în trafic.

„Atunci cand eram presedinte la comisia de abuzuri soferul meu a trebuit sa treaca 4 stopuri pe rosu, eram urmariti. As fi vrut sa opreasca. Mi-a zis că nu e bine să ne oprim. Eu as fi vorbit si cu arma in faţa, nu-mi e frică. Am şi o anumită inconştienţă”, a povestit Şoşoacă.

One thought on “Diana Șoșoacă i-a șocat și pe preoți! Cum ar vrea senatoarea să fie înmormântată

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top