You are here
Home > Actualitate > Copil de 9 ani, ÎNJUNGHIAT de tată, după ce a vrut să-și apere mama
loading...

Copil de 9 ani, ÎNJUNGHIAT de tată, după ce a vrut să-și apere mama

Un copil de 9 ani din Bârlad a fost înjunghiat de tatăl său după ce s-a pus scut în fața mamei. 

Un băiat de 9 ani a fost rănit cu un cuțit chiar de tatăl său, după ce bietul copil a sărit să-şi apere mama și s-a pus scut în fața sa. În urma acestui episod cumplit, cel mic a ajuns la spital, transmite PRO TV.

Se pare că cei doi părinți se certau, iar la un moment dat bărbatul s-a repezit înspre mama copiilor cu un cuţit. Speriat, băiatul a sărit să o apere și a primit el lovitura de cuțit.  În tot acest timp, sora băiatului, speriată și ea, a sunat la 112.

„În cursul zilei de ieri, 4 iunie, ora 20.58, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au fost sesizați cu privire la un scandal produs într-o familie din localitatea Pogonesti, ocazie cu care un minor, în vârstă de 9 ani, ar fi suferit o plagă tăiată la un deget al mâinii drepte. Minorul a fost transportat la spital pentru primirea de îngrijiri medicale și internat împreună cu mama să (30 de ani).

Celălalt copil al familiei, o minoră în vârstă de 12 ani, a fost internată pentru evaluare și consiliere psihologică într-un centru al D.G.A.S.P.C. Vaslui, din municipiul Bârlad. În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. Împotriva bărbatului de 58 de ani a fost emis un ordin provizoriu de protecție”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, conform WowBiz.

Sursa: wowbiz.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top