You are here
Home > Accidente > Cum se desfasoara procedura de amanet auto
loading...

Cum se desfasoara procedura de amanet auto

Daca se intampla sa ai nevoie urgent de o suma de bani si nu stii la cine sa apelezi, o solutie potrivita ar putea fi sa iti amanetezi autovehiculul personal.

Daca se intampla sa ai nevoie urgent de o suma de bani si nu stii la cine sa apelezi, o solutie potrivita ar putea fi sa iti amanetezi autovehiculul personal.

O agentie de amanet auto este perceputa ca o organizatie financiara care acorda imprumuturi persoanelor fizice sau juridice, in timp ce banii sunt emisi impotriva securitatii vehiculului imprumutatului.

Atunci cand agentul de amanet auto imprumuta bani, acest lucru se bazeaza pe garantii si un procent din ceea ce percepe a fi valoarea obiectului pe care il aduce persoana respectiva.

Chiar daca imprumuturile de amanet masini sunt pe termen scurt, exista totusi o mica cantitate de documente care se cer a fi prezentate cum ar fi:

Cartea de identitate a autoturismului
Talonul autoturismului
Dupa caz, contractul de vanzare-cumparare sau factura
Casele de amanet ajuta la rezolvarea rapida a dificultatilor financiare ale clientului. Cererea este luata in considerare in ziua cererii iar fondurile sunt transferate sau emise in numerar instantaneu.

Principiul operatiunii de amanet:

Clientul solicita fonduri imprumutate
Agentia examineaza cererea, propune suma si schema de plata
Se intocmeste un contract de imprumut, in cazul in care vehiculul apartinand solicitantului este indicat ca garantie
Pe durata contractului, masina este la dispozitia casei de amanet: vehiculul este trimis la parcarea organizatiei unde este pastrat in siguranta
In cazul in care rambursarea datoriilor este intarziata, institutia de credit are dreptul de a vinde masina pentru a-si intoarce banii.
O agentie de amanet ofera in primul rand viteza si comoditate si este disponibil pentru un segment mai mare de clienti decat o permit bancile.

Cu toata situatia in care ne aflam astazi, din ce in ce mai multi oameni din toate categoriile de varsta apeleaza la serviciile unui agent de amanet, in special din motiv ca bancile cer mult mai multe acte si nici nu ofera imprumutur pe termen asa scurt ca agentiile de amanet.

Acestia prefera o agentie de amanet auto Bucuresti pentru rapiditate si comoditate, in special pentru sectorul micilor afaceri care au nevoie de un flux de numerar rapid timp de o luna sau doua, pentru salarizare sau o factura fiscala neasteptata care trebuie achitata.

Imprumuturile de amanet au o durata mica de timp, dar unii agenti de amanet iti vor permite sa prelungesti durata daca este necesar. In orice caz, poti restitui imprumutul mai devreme ca sa iti recuperezi masina, fara penalizare si alte taxe ascunse.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top