You are here
Home > Actualitate > Costeluș Gheorghe, zeci de rude şi cunoştinţe angajate in institutiile statului din orasul Filiasi
loading...

Costeluș Gheorghe, zeci de rude şi cunoştinţe angajate in institutiile statului din orasul Filiasi

Daca despre angajarile din Primaria Filiasi am aflat cum s-au facut, majoritatea  pe prietenie si pe baza de carnet de partid, acum a sosit momentul sa aflam cum s-au facut angajarile la Spitatul din Filiasi si daca s-a mers pe aceiasi linie de partid. 

Mai multe detalii despre rudele si apropiatii lui Costelus Gheorghe angajati in Primaria Filiasi gasiti pe avangardenews.ro.

Spălătoreasa Elena Cruceru și consilierul Stănciugel, oamenii de suflet ai lui Costeluș

    • Angajările VIP făcute de administrația lui Ilie Costeluș Gheorghe s-au extins în mai toate sectoarele din orașul Filiași. Nici spitalul orășenesc nu a rămas neatins de caracatița social-democrată, multe dintre “recomandări” fiind făcute de Elena Cruceru sau “spălătoreasa”, cum i se spune prin Filiași.

Elena Cruceru poate fi observată cu ușurință în toate postările de campanie ale social-democratului Costeluș Ilie Gheorghe, mereu în fruntea coloanei de simpatizanți ai fostului edil care a fost declarat incompatibil de instanță după ce a încălcat legea. Doamna în cauză s-a angajat la spitalul din Filiași cu mult timp în urmă și și-a tras și fiicele după ea. Una dintre ele a ajuns tot la spălătoria unității medicale, iar cea de-a doua din infirmiera ocupă acum funcția de asistent în unitatea de primiri urgențe.

Printre apropriații lui Costeluș se numără și consilierul local Ion Stănciugel. Fiul acestuia este angajat șofer la unitatea medicală din Filiași, iar nora este asistentă. Și cumnata acestuia și-a găsit un post de asistent medical în spital, iar restul familiei pe la căminul de bătrâni. Este vorba de fiică, soție și fratele, toți trei aflându-se pe ștatul de plată al insistuției de asistență socială.Finii lui Costeluș, locuri călduțe la stat

Pe durata mandatului său de primar, Costeluș Ilie Gheorghe a dorit să își “securizeze” simpatia filieșenilor și ori de câte ori a fost întrebat dacă este disponibil să fie naș, el nu s-a dat înapoi. Pentru că e un om cu dare de mână, fostul edil și-a angajat și finii dar și prietenii prin instituțiile publice. Ștefi Voinea și Alexandru Pricină sunt doi dintre acoliții lui Costeluș, fiecare dintre cei doi fiind angajat la căminul pentru persoane vârstnice din localitate.

Tot în această unitate și-au găsit de muncă și Nicușor și Liliana Stoichescu, finii fostul primar al Filiașului.De lucru și-a găsit și Oana Drăghici, tot fina sa, care din vânzătoare la o cofetărie din localitate a ajuns profesoară la școala generală. În concluzie, fostul edil a căpătat experiență în a-și pune rudele în posturi esențiale din administrația locală, așa că nu e de mirare dorința sa de a-și transforma tatăl în vârstă de 76 ani în primar al Filiașului.Iata lista cu angajarile facute: Liliana Munteanu si Rosu Georgeta-fiicele lui Elena Cruceru, Denisa Glavan-asistenta medicala, Ileana Bivolaru-asistenta medicala, Nae Daniela-asistenta medicala, Florescu Ioana-asistenta-sotia lui Florescu Laurentiu, fost viceprimar, Ciurea Ioana, ruda a fostului viceprimar, Silvia Gheara-croitoreasa, Stanciugel Ion-fochist-consilier PSD, Stanciugel Marius-sofer – fiul lui Stanciugel Ion, Irina Mirea-asistenta medicala -cumnata luî Stanciugel Ion, Stanciugel Ana-infirmiera- nora lui Stanciugel Ion, Claudia Pele- economist, fiica lui Eugen Parvu, Oproiu Alexandra-asistenta, Vali Vintila-magazioner, Daniela Ciobanu-infirmiera, Damean Ligia-asistenta, Maican Denisa-resurse umane, Chirigiu Bogdan-jurist, Mirea Adrian-Caminul pentru persoane varstnice- fratele lui Stanciugel Ion, Madalina Dumitrascu-Caminul pentru persoane varstnice, Sotia si fiica lui Stanciugel -Caminul pentru persoane varstnice, Matuse Costel-paznic Liceul Filiasi, Oana Draghici-Liceul Filiasi-Fina lui Costelus, Aura Penoiu-Liceu Filiasi, Magda Osman-Liceul Filiasi, Dana Popescu-Liceul Filiasi, Lorena Vodita-Liceu, Razvan Enache- Administrator Scoala Generala-Consilier PSD, Ana Vladut-secretar sef Scoala Generala.Sursa Foto: www.facebook.com/gheorghemarin.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top