You are here
Home > Actualitate > Șoșoacă a răbufnit! Senatoarea trece la amenințări: Veți plăti până la ultima picătură de sânge
loading...

Șoșoacă a răbufnit! Senatoarea trece la amenințări: Veți plăti până la ultima picătură de sânge

Diana Șoșoacă a răbufnit din nou. Aceasta lansează acuzații extrem de grave la adresa lui Ludovic Orban, dar și la adresa întregului Guvern. totodată, senatoarea amenință susținând că vinovații vor ”plăti până la ultima picătură de sânge”.

Diana Șoșoacă i-a transmis un mesaj dur președintelui Camerei Deputaților și al PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a caracterizat-o după întâmplările de la Moțiunea de cenzură că este ”nu are bun simț și este necivilizată”.

Mai exact, senatoarea independentă îi transmite lui Orban că a fost dezonorant în ceea ce a spus și a făcut și că astfel de caracterizări ar trebui să le facă pentru sine însuși și partidul pe care il conduce atunci când atacă instituții fundamentale.

„RASPUNS CATRE PSEUDOPOLITICIANUL SI NEOMUL LUDOVIC ORBAN

Dumneata, dle Deputat, sa îndrăznesti sa faci observație si sa te pronunți cu privire la bunul-simt si gradul de civilizație al unui om, cu atat mai mult al meu in calitate de SENATOR al României si AVOCAT CU O REPUTAȚIE NESTIRBITA, atunci cand o sa ai caderea, studiile, experienta si meritele profesionale care sa iti confere acest drept. Pana atunci grobianismul, misoginismul, atitudinea dictatoriala, aroganta, insolența, vulgaritatea, incultura si primitivismul te caracterizeaza.

Dumneata, dle deputat, sa ai pretentia sa te exprimi cu privire la comportamentul unui om, cu atat mai mult cat incultura pe care o manifesti nu ti-a dat voie sa înțelegi simbolistica unui gest, atunci cand o sa inveti cine este EMINESCU SI NU O SA-TI MAI PERMITI VREODATĂ IN VIATA SA INTRERUPI RECITAREA LUI. Dumneata ar trebui sa-ti amintesti cum grobianismul caracteristic te-a îndemnat sa iti jignești o colega de partid numind-o “SALTELUȚĂ”, fara sa ai cunostinta de faptul ca este dezonorant pt un barbat sa se raporteze in acest mod abject față de o femeie, indiferent de legaturile dintre ei, SI NICIODATA NU ARE VOIE SA EXPRIME PUBLIC O ASTFEL DE INSULTA”, spune Diana Șoșoacă.

”Sărbătoreai evenimente private în Guvern”
Senatoarea nu a uitat nici discursul lui Ludovic Orban din cadrul moțiunii de cenzură, atunci când ar fi vorbit despre băutură, cea despre care Diana Șoșoacă spune că a fost băută în cadrul unei sărbători private de la Guvern. Mai exact, este vorba despre fotografia care a apărut în urmă cu câteva luni, în care liderul PNL și alți liberali serbau o zi de naștere.

În același timp, Șoșoacă îi mai amintește lui Orban și de toate întâmplările din timpul Stării de urgență și de Alertă atunci când el a condus Guvernul României sau doar a coordonat în cadrul Coaliției ceea ce se întâmpla și ”abuzurile indurate” de români și constatate de Curtea Constituțională.

„Dumneata, dle deputat, ar trebui sa-ti amintesti ca inclusiv in discursul din cadrul moțiunii de cenzura nu te-ai putut abtine sa nu aduci in discutie bautura, aceeași băutură care iti denota asa-zisul bun-simt in perioada starii de urgenta cand, cu o insolenta inacceptabila, sarbatoreai evenimente private in Guvernul Romaniei, band si fumand alaturi de alti colegi, in timp ce poporul roman era obligat sa stea inchis in casa si sa semneze declaratii ca sa isi cumpere o paine, iar cei care nu detineau declaratii erau amendați cu 20.000 de lei si batuti de asa-zisii polițiști si jandarmi pe care ii angajati pe banda rulanta, fara niciun fel de conditie decat aceea de a fi buni batausi si obedienti de ordine, facandu-si de ras restul colegilor profesionisti.

Cate declaratii ai semnat vreodată? Ai curaj sa le spui oamenilor ca demnitarii sunt exceptați?

Dumneata, dle deputat, sa îndrăznesti sa vorbesti de civilizatie si bun-simt cand o sa le explici oamenilor care 1 an de zile nu au putut sa isi faca nunti si botezuri din cauza “mascaradei plandemice” pe care ai condus-o impotriva propriului popor, iar dumneata ai participat alaturi de alti 800 de pnlisti la o nunta in care politia nu v-a deranjat o secunda, in timp ce romanii erau batuti pe strada si erau terorizați de ordinele dumitale si ale ministrilor din subordine.

Dumneata, dle deputat, sa ai tupeul sa vorbesti de educație si bun-simt cand o sa iti ceri iertare poporului român pentru internarea abuziva a asimptomaticilor si pentru distrugerea învățământului romanesc, 2 ani din viata copiilor noștri aruncati in analfabetism funcțional. Dumneata, dle deputat, sa ai dreptul sa vorbesti de schimbarea Regulamentului, atunci cand vei invata ce inseamna LEGEA si puterea ei, cand o vei respecta si iti vei cere iertare intregului sistem juridic pt insolenta de a-i jigni pe judecatorii de la CCR si Avocatul Poporului amenintandu-i ca ii desfiintezi si acuzandu-i de tradare, cand primul tradator esti dumneata si președintele tau.

Dumneata, dle deputat, sa iti permiti sa schimbi ceva in aceasta tara cand o s-o faci pentru interesul poporului si nu pt a-ti proteja constiinta încărcată de distrugerea vieții oamenilor si copiilor in pandemie, daca oi avea asa ceva. Si lista continua….ar trebui sa iti scriu luni de zile de traumele provocate poporului roman de dumneata, președintele tau, ministri tai, Arafatul vostru! Dumneata, dle deputat, sa ai caderea sa vorbesti de bun-simt si civilizație cand vei invata sa iti asumi, alaturi de Cîțu si guvernul vostru, uciderea a peste 26000 de oameni aruncați in saci de tipul celui pe care ti l-am adus in Plen ca sa nu uiti crimele pe care le-ai semnat, desi noi te-am avertizat ca omori oameni cu zile. Sacul acela reprezinta toate durerile si chinurile unui popor capusat de voi, politrucilor, famenilor si distrugătorilor de neam si tara. Ne-ati sclavizat si vândut, ne-ati distrus visele, vietile si sperantele, ne-ati alungat copiii, fratii, parintii in pribegia strainatatii ca sa va lafaiti voi aici si sa faceti pe pedagogii bunului-simț, la un pahar si un trabuc. Ati ucis spiritul romanilor, i-ati facut sa le fie rusine ca sunt romani, i-ati invrajbit si i-ati îngenuncheat, i-ati obidit si injurat, le-ati pus cătușe si i-ati batut, le-ati luat dreptul de a mai respira si dumneata, ai tupeul sa mi te adresezi mie, pt faptul ca ți-am adus aminte ceea ce ești, ceea ce sunteți?- NISTE MISEI!”mai spune Șoșoacă.

Diana Șoșoacă amenință Guvernul
La finalul declarației, sentoarea a trecut direct la amenințări. Ea susține că liberalii nu au deloc demnitate și încalcă Constituția României. Totodată, ea a susține că nu va ierta sau uita ce s-a întâmplat în ultimele luni, subliind faptul că toți cei vinovați vor plăti ”până la ultima picătură de sânge acestui popor orbidit”.

„Daca pnl-istii ar mai avea un pic de demnitate, nu ar alege niciunul dintre voi, voi, cei care ati încălcat CONSTITUTIA ROMANIEI la ultima motiune de cenzura INTERZICAND DREPTUL LA EXERCITAREA VOTULUI SI DUMNEATA AI AROGANTA SA IMI SPUI CA SCHIMBI REGULAMENTUL? CREZI CA O SCHIMBARE DE REGULAMENT VĂ VA PUNE INTR-O LUMINA SFÂNTĂ? MAI AI CEVA SFÂNT , ORBANE?

TINE MINTE CE ITI SPUN:

NOI NU UITAM, NOI NU IERTAM! NOI SUNTEM PEDEAPSA VOASTRA!

VETI PLATI PANA LA ULTIMA PICATURA DE SANGE A ACESTUI POPOR OBIDIT!

SA NU UITI, DARIE! SĂ NU UIȚI! (daca ai fi cult, ai stii ce inseamna)”, mai spune senatoarea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top