You are here
Home > Actualitate > „Litoralul pentru toţi”: Prețuri începând cu 36 de lei pe noapte la mare, de la 1 septembrie
loading...

„Litoralul pentru toţi”: Prețuri începând cu 36 de lei pe noapte la mare, de la 1 septembrie

Începând cu 1 septembrie, românii se pot caza la hotelurile din stațiunile de la Marea Neagră cu prețuri începând de la 36 de lei pe noapte prin programul „Litoralul pentru toţi”, au anunţat, joi, reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Astfel, pachetele turistice pe litoralul românesc vor fi mai ieftine cu până la 70% de la 1 septembrie, în comparaţie cu tarifele din vârf de sezon.
Programul ajunge anul acesta la ediția 39 și se desfășoară în perioada 1-30 septembrie şi se adresează tuturor turiştilor care vor să petreacă un sejur pe litoralul autohton în extra-sezon.

Până în prezent, s-au înscris în program 42 de hoteluri, de la 2, până la 4 stele, din toate staţiunile de pe Litoral, însumând aproximativ 3.400 de locuri pe noapte. Aceste locuri vor fi vândute atât prin agenţiile de turism partenere şi revânzătorii lor, cât şi direct de hoteluri.

„Pe baza rezervărilor făcute până în acest moment, estimăm că luna septembrie va fi una aglomerată pe litoralul românesc, cu un grad mediu de ocupare mai mare decât în anul trecut, dar sub nivelul anului 2019. Interesul ridicat manifestat de turişti îi determină şi pe hotelieri să menţină unităţile de cazare deschise până la finalul lunii septembrie”, a declarat Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv al FPTR.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top