You are here
Home > Actualitate > Vine frigul în România! Prognoza meteo ANM: Temperaturile o iau razna complet
loading...

Vine frigul în România! Prognoza meteo ANM: Temperaturile o iau razna complet

Vremea o ia razna complet în România în următoarele zile. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute pentru această perioadă în aproape toată țara. Când se strică vremea de tot și ce ne așteaptă?

ANM vine cu precizări de ultimă oră. A fost emisă prognoza meteo pentru luna septembrie, iar potrivit meteorologilor, frigul se va abate asupra întregii țări. Mai exact, ANM anunță că în septembrie temperaturile vor fi în scădere și uneori vor fi sub valorile normale din prima luna de toamnă.

În același timp, prognoza meteo mai arată că ploile vor fi prezente în toată țara, dar cantitățile de apă nu vor fi foarte mari. Astfel, potrivit ANM, la început de septembrie, adică în săptămâna 30 august- 06 septembrie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Totodată, meteorologii subliniază faptul că cel mai mult temperaturile vor coborî în regiunile intracarpatice, iar în ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi în cantități normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Temperaturi scăzute în toată țara. Cum va fi vremea în luna septembrie
În cea de a doua săptămâni a lunii septembrie, adică în perioada 06 septembrie-13 septembrie, vremea se va menține la fel de rece. ANM anunță că temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

La mijlocul lunii septembrie, în săptămâna 13 septembrie-20 septembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, anunță meteorologii, iar același lucru este valabil și pentru regimul pluviometric, care va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

În ultima săptămână a lunii septembrie vremea revine la normal. Reprezentanții Administrației Naționale de Meteorologie anunță că în perioada 20 septembrie-27 septembrie mediile valorilor termice și cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

One thought on “Vine frigul în România! Prognoza meteo ANM: Temperaturile o iau razna complet

  1. Ce coincidenta ! In loc de o toamna ca fe obicei , noaptea e rece, recolta va suferi enorm, frunte, legume, cereale. Ce se poate recolta in doua sapt.
    Umiditate crescuta, picaturi de aerosoli , rece. Specific circulatiei gripei. Prospera masca, testarile, etc. q e d. Vom incepe fericirea sept. 2021

Lasă un răspuns

Top