You are here
Home > Actualitate > Veste șocanta pentru toți cei vaccinați cu ambele doze: „Este dovedit!” Anunțul făcut de un celebru medic din România
loading...

Veste șocanta pentru toți cei vaccinați cu ambele doze: „Este dovedit!” Anunțul făcut de un celebru medic din România

Semnal de alarmă la nivel național. Un medic avertizează. Potrivit acestuia, persoanele vaccinate pot face și ele forme grave de COVID, iar ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă trebuie să fie și ea conștientă de aceste riscuri.

Medicul Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarmă referitor la declarațiile pe care ministrul Sănătății le-a făcut în ultima vreme. Mai exact, medicul susține că pandemia de coronavirus nu poate fi oprită nici măcar prin vaccin, prioritatea principală reprezentând-o testarea.

Potrivit acestuia, vaccinații se pot infecta și pot dobândi o formă gravă de COVID și totodată pot transmite virusul mai departe către persoanele nevaccinate, iar ministrul Sănătății trebuie să fie și el conștient de aceste riscuri. El a dat exemplu statisticile oficiale din România, unde mai multe persoane vaccinate au murit la ATI.

„Este dovedit că vaccinații se pot infecta și pot transmite boala, așa cum spune și domnul Fauci, poate aude și doamna de la Ministerul Sănătății, se pare că unele informații ajung mai greu acolo. Și în aceste condiții, vaccinații pot fi și neimunizați și pot face forme severe de boală.

Uitați-vă și pe statisticile oficiale, au fost în România persoane vaccinate cu ambele doze chiar cu anticorpi dezvoltați, care au ajuns în stare critică la terapie intensivă și nu au putut fi salvate”, a declarat Ciuhodaru, la B1 Tv.

Ioana Mihăilă confudă vaccinarea cu ”transmiterea bolii”
În același timp, medicul a mai adăugat că ministrul Sănătății confundă ”vaccinarea” cu ”transmiterea bolii. Ciuhodaru susține că și el este vaccinat, dar lucrează într-un spital cu bolnavi de COVID, testarea fiind esențială în acest sens.

„Vaccinarea rămâne un act individual, în sensul de a nu face o formă gravă a bolii. Eu sunt vaccinat, lucrez într-un spital-suport de coronavirus. Dar a confunda vaccinarea cu testarea, cu împiedicarea transmiterii bolii, este o mare eroare și duce la o strategie fundamental greșită”, a mai comentat Ciuhodaru.

Totodată, el a mai adăugat că întreaga campanie de vaccinare anti-covid care a fost demarată în România a fost un eșec. Întrebat care este opinia sa în legătură cu declaraţiile guvernanților privind valul patru de coronavirus, medicul Tudor Ciuhodaru a afirmatcă până acum toate datele indică faptul că nicio țintă propusă nu a fost atinsă, iar în ciuda acestui lucru se vorbește despre o a treia doză.

„Toate datele indică acum că această campanie de vaccinare a fost un eșec. Niciuna dintre țintele propuse nu a fost atinsă. Din păcate, nu mă miră pentru că se vorbește despre a treia doză”, a mai spus medicul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top