You are here
Home > Actualitate > Raed Arafat a semnat ordinul! Este interzis să se ia concediu! Cine sunt cei vizați
loading...

Raed Arafat a semnat ordinul! Este interzis să se ia concediu! Cine sunt cei vizați

Secretarul de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a semnat un ordin prin care solicită întreruperea efectuării concediilor de odihnă ale acestor persoane. Ordinul intră în vigoare de joi, 23 septembrie.

Raed Arafat a semnat ordinul! Concediile de odihnă vor fi anulate pentru următoarele 15 zile. Cine este vizat
Mai precis, secretarul de stat în MAI a emis un ordin prin care solicită managerului general al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov să întrerupă efectuarea concediilor de odihnă planificate și aprobate personalului medical pentru următoarele 15 zile.

Raed Arafat dorește creșterea capacității de răspuns și intervenție la solicitările privind acordarea asistenței medicale de urgență.

Cu toate acestea, cadrele medicale și șoferii care au apucat deja să plece în sejurul de vacanță trebuie să trimită șefului ierarhic superior documentele justificative în acest sens.

Ordinul emis de Raed Arafat mai arată că aceste concedii de odihnă vor putea fi reprogramate atunci când evoluția situației epidemiologice va permite efectuarea acestora.

Ce spune Alis Grasu, șefa Ambulanței
În acest context, Alis Grasu, șefa Ambulanței, a declarat pentru libertatea.ro, că dispusese deja de suspendarea tuturor concediilor de odihnă.

„Oricum, nu erau foarte mulți cei care urmau să intre de mâine în concediu. Am luat până acum toate măsurile posibile, am suplimentat personalul, dar nu a fost suficient. Colegii mei au înțeles și cred că toată lumea e conștientă că e nevoie de asta. Avem foarte multe solicitări și nu mai facem față. Asta se întâmplă când oamenii nu înțeleg că trebuie să se vaccineze”, a spus doctorul Alis Grasu.

Managerul a mai spus că persoanele care deja și-au luat bilete plătite vor fi lăsate să plece în vacanță deoarece Serviciul de Ambulanță nu le poate deconta cheltuielile de vacanță.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Lasă un răspuns

Top