You are here
Home > Actualitate > SENZATIONAL! 100 de poliţişti din București, concediați. Nu ştiu să scrie şi să citească
loading...

SENZATIONAL! 100 de poliţişti din București, concediați. Nu ştiu să scrie şi să citească

100 de polițiști concediați de la Poliția Locală Sector 6. Primarul Ciucu: „Dacă oamenii nu știu să scrie și să citească, nu pot să înțeleagă legea” / Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu (s), alături de Primarul Capitalei, Nicușor Dan (FOTO: Facebook/Ciprian Ciucu)

100 de polițiști concediați de la Poliția Locală Sector 6. Primarul Ciucu: „Dacă oamenii nu știu să scrie și să citească, nu pot să înțeleagă legea”

Poliția Locală Sector 6 va trece printr-o restructurare și 100 de polițiști vor fi concediați. Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că, „dacă oamenii nu știu să scrie și să citească, nu pot să înțeleagă legea pe care trebuie să o aplice”.

Consiliul Local Sector 6 a adoptat proiectul privind aprobarea Organigramei, Statului de Funcţii, Regulamentului de Organizare şi Funcţionare ale Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6.

Conform proiectului supus ordinii de zi, aproape 100 de polițiști vor pleca din funcții. Au existat 9 voturi împotrivă, exprimate de grupul PSD, în timp ce pentru aprobarea proiectului au votat 16 consilieri locali.

Reprezentanții sindicatelor polițiștilor s-au opus reorganizării Poliției Locale, dar primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, este decis în privina reformei.

Ciucu: E un proces de reformă

„Cei mai buni 300 din aceştia 400 rămân. Şi cu ei vom reforma şi vom aduce la masă Poliţia Locală. E un proces de reformă. (…) Trebuie să fac ceva. Oamenii vor intra în cursuri de formare, vor fi formaţi pe lege, pe comunicare”, a declarat Ciucu.

Acesta a declarat că angajații de la Poliția Locală „încasează salarii mai mari datorită sporului de hrană”.

Ciucu: A ajuns o rușine…

„Dacă oamenii nu ştiu să scrie şi să citească, nu pot să înţeleagă legea pe care trebuie s-o aplice. Nu pot să dea amenzi. Atât de simplu e – de-abia aştept testele, de-abia aştept să scrie corect limba română, pentru că Poliţia Locală, pentru că încasează salarii mai mari datorită sporului de hrană în special, a fost penetrată prin şpăgi care s-au dat de-a lungul timpului şi nu doar în Sectorul 6 şi a ajuns o ruşine”, a mai declarat Ciprian Ciucu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top