You are here
Home > Accidente > Soc si groaza! Focuri de arma intr-o comuna din OLT. Trei bărbaţi au fost împuşcaţi
loading...

Soc si groaza! Focuri de arma intr-o comuna din OLT. Trei bărbaţi au fost împuşcaţi

Trei bărbaţi au fost împuşcaţi la Bobiceşti. Agresorul a fost prins și arestat

pistolUn bălșean, în vârstă de 32 de ani, a fost prins și arestat după ce a împușcat trei bărbați din Bobicești. Cei trei au suferit răni la cap și pe corp.

Incidentul s-a petrecut în sâmbătă seara.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că în comuna Bobicești ar fi avut loc un conflict spontan, iar trei bărbați ar fi fost împușcați de o persoană, după care aceasta ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism tip taxi”, se arată în comunicatul IPJ.

Polițiștii au găsit mașina în comuna Oboga, în aceasta aflându-se doar șoferul. Ulterior, agresorul a fost identificat în orașul Balș, fără a avea asupra sa arma folosită.

„În continuarea verificărilor, s-a stabilit faptul că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 45 de ani, toți din Balș, s-au deplasat cu un taxi pe raza comunei Bobicești, iar în urma unor discuții contradictorii un bărbat, în vârstă de 32 de ani (care fusese pasager în taxi și a coborât n.r.), ar fi executat, cu un pistol neletal, trei focuri de armă asupra a altor trei bărbați, din Bobicești, provocându-le acestora leziuni la nivelul capului și corpului, după care ar fi părăsit locul faptei. Acesta nu este posesor legal al vreunui permis de portarmă”, se mai precizează în comunicat.

Cei trei bărbați răniți au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Orășenesc Balș, fără a le fi pusă viața în pericol. În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au dispus reținerea bărbatului de 32 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, iar polițiștii au găsit arma folosită într-un imobil din orașul Balș.

Magistrații Judecătoriei Balș au dispus luni împotriva bălșeanului măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliție

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top