You are here
Home > Actualitate > Umilinţă fără precedent pentru Şoşoacă: Trebuie exorcizată, împrăştie molimă şi moarte!
loading...

Umilinţă fără precedent pentru Şoşoacă: Trebuie exorcizată, împrăştie molimă şi moarte!

Senatoarea Diana Şoşoacă, binecunoscută pentru stilul ei foarte vocal, a intrat în vizorul lui Andrei Caramitru. Acesta nu se sfieşte să-i facă o caracterizare extrem de dură senatoarei, care a participat la protestele de sâmbătă din Bucureşti, unde mii de români au scandat pentru încetarea restricţiilor anti-COVID.

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost una dintre principalele voci de la protestul de sâmbătă din Bucureşti.

Românii au ieşit în stradă din cauza restricţiilor anti-COVID
Peste 10.000 de persoane au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de certificatul verde şi restricţiile pe care autorităţile le-au introdus, în contextul pandemiei de COVID-19.

Oamenii au fluturat steaguri tricolore şi au cerut libertate în România, criticând dur aşa-zisa dictatură medievală. Evident, măştile de protecţie sau distanţarea au fost total ignorate la această manifestaţie.

Diana Şoşoacă a transmis live pe Facebook imagini de la protest, iar zeci de mii de persoane au apreciat, comentat şi distribuit filmarea senatoarei ex-AUR.

Andrei Caramitru: Diana Şoşoacă e posedată de diavol şi adună adepţi. Trebuie exorcizată
Andrei Caramitru a criticat-o dur pe Diana Şoşoacă, în urma evenimentelor ce au avut loc sâmbătă. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Caramitru, în stilul său deja cunoscut, nu s-a sfiit s-o atace fără perdea pe Şoşoacă, afirmând ironic că aceasta “e clar posedată de diavol” şi că “scoate zgomote de vârcolac”.

Recomandarea lui Andrei Caramitru, drept singura şansă de a o mai salva pe senatoare: un exorcism!

“Eu dacă as fi teolog sau înalt cleric – as fi ingrijorat cu senatoarea asta urlatoare. E clar posedata de diavol, urla și blestema, scoate zgomote de varcolac, îndeamnă la mare păcat.

Si mai și aduna adepți – ca diavolul asa face, se ascunde sub simbolurile domnului sa ia mințile oamenilor slabi ca sa împraștie molima și moarte.

Trebuie făcut rapid un exorcism dar asa mai serios sa o salvam, sărmana de ea”, a scris Caramitru pe pagina sa de socializare.

Amenzi usturătoare după protestul din weekend
După protestele de sâmbătă, Jandarmeria a împărţit zeci de amenzi.

„Au fost aplicate sancțiuni contravenționale până la această oră, pentru că asta prevede legea să facem. În primul rând trebuie să discutăm despre sancțiuni contravenționale pentru organizatorii adunărilor publice de aseară, de asemenea, trebuie să avem în vedere că marșurile sunt interzise în actualul context epidemiologic și noi am avut de-a face cu un marș, deci vom aplica sancțiuni contravenționale și pentru acest lucru”, spunea, duminică dimineaţă, Alexandru Iacob, purtător de cuvânt la Jandarmeria București, pentru Digi24.

Reprezentantul Jandarmeriei nu a precizat numărul exact și valoarea sancțiunilor. „Încă se lucrează la asta, încă vizionăm imaginile operative pentru a vedea gravitatea încălcării legilor. Organizatorii riscă amenzi între 2.000 și 10.000 de lei, iar participanții între 500 și 2500 de lei”, a spus oficialul.

Sursa foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Top