You are here
Home > Accidente > ULUITOR: ANTIVACCINISTUL Erno Kovacs, susținătorul Dianei Şoşoacă la proteste, s-a infectat cu coronavirus: „Vaccinaţi-vă, dragii mei”
loading...

ULUITOR: ANTIVACCINISTUL Erno Kovacs, susținătorul Dianei Şoşoacă la proteste, s-a infectat cu coronavirus: „Vaccinaţi-vă, dragii mei”

Erno Kovacs, un antivaccinist convins, s-a infectat cu coronavirus. Acesta a ieșit de mai multe ori în stradă la proteste împotriva coronavirus și a măsurilor impuse de autorități. Acum, de când a ajuns în spital, le recomandă oamenilor să se vaccineze.

Organizatorul protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău a transmis pe contul său de Facebook un mesaj prin care îndeamnă toți oamenii să se vaccineze.

Erno Kovacs s-a infectat cu coronavirus
Erno Kovacs era alături de Diana Șoșoacă la protestele din piață.

„Vaccinați-vă dragii mei. Mie îmi pare rău că nu m-am vaccinat. Nu lăsați să treacă timpul. Îmi pare rău că am fost împotriva vaccinării și contra COVID. Am să promovez vaccinul. Medicii sunt eroi. Trebuie respectați, îmi aplec capul în fața lor”, spune Erno Kovac.

Proteste în Piața Victoriei
Peste 10.000 de persoane au protestat sâmbătă seara în București. Din Piața Universității câteva mii de persoane au mărșăluit până la Victoriei.


În Piața Victoriei coloana s-a alăturat unei alte manifestații organizată de grupări precum Legitima Aparare, Calea Neamului sau Starea de Libertate, protest unde senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a ținut mai mereu microfonul ocupat lângă scenă. Dincolo de prezența unor politiceni sau grupări naționaliste printre ei, câteva mii de oameni, de toate vârstele, au protestat și au purtat mesaje diferite – multe mesaje împotriva măsurile restrictive antiCOVID, dar și mesaje împotriva guvernării PNL, împotriva premierului Cîțu, dar și a președintelui Klaus Iohannis.
Diana Șoșoacă fără mască, scandal în sala de ședințe


Diana Șoșoacă a avut un scandal uriaș și în Parlament. A intrat cu forța în sala de ședință.

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru opiniile sale anti-mască, nu a fost lăsată să intre în sala de ședință din Senat din cauză că purta o mască neconformă. Chiar dacă este anti-mască, senatoarea poartă în instituțiile statului o mască din plastic care acoperă atât nasul cât și gura.

Cea care nu lăsat-o în sala de ședință este reprezentanta liberalilor, Laura Scîntei. Aceasta i-a reproșat senatoarei că masca sa de protecție este neconformă. La auzul refuzului, Diana Șoșoacă a răbufnit și a precizat că în Legea 55, cea care prevede purtarea măștii, scrie că trebuie să acopere gura și nasul și nu cum trebuie să arate masca.

Lasă un răspuns

Top