You are here
Home > Actualitate > E complet interzis în România! Raed Arafat tună și fulgeră. Veți face închisoare
loading...

E complet interzis în România! Raed Arafat tună și fulgeră. Veți face închisoare

Atât persoanele care emit certificate verzi false, cât și cetățenii care le folosesc riscă să facă pușcărie! Raed Arafat vine cu explicații despre această inițiativă legislativă.

Falsificarea certificatelor verzi va fi pedepsită cu închisoarea! Nouă decizie legislativă vizează atât falsificatorii actelor, cât și persoanele care solicită astfel de documente false.
Raed Arafat, avertisment pentru cei care nu iau în serios vaccinarea! Persoanale care emit și care solicită certificate de vaccinare fictive pot face pușcărie.


Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunțat public care sunt sancțiunile pentru eliberarea certificatelor false de către centrele de vaccinare. Acesta a atras atenția asupra centrului de vaccinare „Neghiniță” din București, Sector 2.


Situație alarmantă în Sector 2, BucureștiRaed Arafat a explicat care este problema centrului de vaccinare „Negoiță”. Potrivit spuselor acestuia, cadrele medicale din centrul de vaccinare aflat în Sectorul 2 al Capitalei, eliberează certificate verzi fără să injecteze oamenii. Dozele de ser nefolosite, atât de solicitate la nivel mondial, ajung mai apoi în coșul de gunoi.


„Nu cunosc detaliile de la centrul respectiv. Eu mă bucur foarte mult că există astfel de acțiuni din partea poliției și a procuraturii și sunt convins că nu doar cei care au eliberat certificatul, dar și cei care l-au obținut vor fi responsabilizați pe această temă. Înseamnă că persoană care a obținut un astfel de certificat, nevaccinată, merge în cunoștință de cauză și pune în pericol alte persoane din jurul ei. Plus că poate ajunge în AȚI – să zicem că își asumă acest risc – dar problema este în ce risc pune celelalte persoane din jurul ei. Așteptăm să vedem concluziile anchetei și care vor fi rezultatele.


Poate că nu este singură, poate că mai sunt și altele (anchete similare – n.r.) care se fac de către poliție și procuratură, vom află despre ele. Îi va fi mult mai importantă libertatea decât să se trezească în instanță și după care chiar la închisoare. Este o infracțiune foarte serioasă și cine vrea să o comită, fie achiziționează astfel de certificate, fie le emite, amândoi în măsura egală sunt responsabili”, a explicat Raed Arafat.


„Vom avea zile cu număr mare de decese”Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a anunţat că România înregistrează o micșorare zilnică a numărului de infectări, însă, situația de la secțiile AȚI rămâne problematică. În prezent, situația pacienților de la AȚI aproximează un număr semnificativ de desece în viitorul apropiat.

Lasă un răspuns

Top