You are here
Home > Actualitate > Vremea se strică total! Vin ploile în România. Prognoza meteo de la ANM
loading...

Vremea se strică total! Vin ploile în România. Prognoza meteo de la ANM

Pe 2 noiembrie avem minime cuprinse între 2 și 10 grade! Frig, ploaie și ninsoare sunt cuvintele care descriu ziua de marți. Cum va fi vremea în celelalte zone ale României și în Capitală?

ANM a emis prognoza meteo pentru marți, 2 noiembrie 2021.

Toamna își spune cuvântul și se face resimțită din plin pe întreg teritoriul țării. Se anunță ploi, cer înnorat și chiar posibile ninsori.

Potrivit prognozei ANM, ploaia se va regăsi în aproape toate regiunile țării. Meteorologii avertizează că temperaturile se vor resimți afară mult mai reci față de indicațiile termometrelor.

Azi, temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

Vremea în București, 2 noiembrie 2021
Ziua de 2 noiembrie va fi înnorată în Bucureși aproape pe tot parcursul zile, dar va și ploua slab. Pe timpul nopții va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4/6 grade.

Vremea în marile zone ale țării, 2 noiembrie
În Muntenia, temperatura maximă va fi de 12/16 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 2/8 grade Celsius.

În Transilvania, temperatura maximă va fi de 10/15 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de -5/4 grade Celsius.

În Moldova, maxima va fi de 12/15 grade Celsius, iar minima va fi de 0/7 grade Celsius.

În Oltenia, temperatura maximă se va încadra între 11/15 grade Celsius. Oltenii vor avea parte de cer ploios, temperatura maximă atingând pragul de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă 6 grade Celsius.

Nici pe litoral vremea nu este mai frumoasă astăzi. În Dobrogea va ploua și va fi frig. În Constanța minima va fi de 9 grade Celsius și maxima va fi 16 grade. Cu toate acestea, temperaturile de pe litoral încep să crească treptat de miercuri. Joi și vineri se vor înregistra maxime și minime mult mai mari pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru săptămâna 1 – 8 noiembrie
Temperatura medie va avea valori mai ridicate față de cele normale din această perioadă a anului, pe tot teritoriul țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zona montană aferentă, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Lasă un răspuns

Top