You are here
Home > Actualitate > Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează
loading...

Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează

Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează. Profesorul Radu Ștefănescu a venit cu toate detaliile despre ce au rezervat astrele pentru acest final de săptămână.

BERBEC Cuvântul zilei este ”securitate”, așa că nu ezita să-ți depozitezi cele mai prețioase bunuri în bancă sau în inima ta… ai tot ce-ți trebuie ca să îți fie bine, dar ești probabil încetinit de o lună solicitantă, răbdare! Atenție la deplasări astăzi: traficul va fi lin cu condiția ca toată lumea să respecte regulile… dacă nu ești înțelept, poliția nu va da dovadă de bunătate, astăzi câștigă administrația așa că nu te lupta împotriva lor precum cu morile de vânt! Nu uită de Elena și Costică, este ziua lor!

TAUR Chiar dacă vremea este foarte schimbătoare, simți nevoia de activități în aer liber, iar astrele sunt de acord, corpul tău are nevoie de odihnă activă. Idealurile tale capătă avânt, vezi mai bine, mai departe, mai sus. Pentru unii, poate fi vorba chiar de a călători, de a studia sau de a aborda, într-un fel sau altul, o altă cultură. Este o zi de duminică foarte frumoasă, plină de proiecte și întâlniri interesante în cadrul planurilor tale.

GEMENI În aer se simte ceva neașteptat, vântul aventurii adie în viața ta și te scoate plăcut din monotonie. Astăzi poți avea întâlniri palpitante, originale, descoperi noi prieteni, alte culturi, un hobby la care nu te-ai gândit până acum… cert este că nu te vei plictisi! Duminica aceasta trebuie să eviţi cu diplomaţie discuţiile în contradictoriu ca să nu se transforme în reproşuri de trecut pe răboj sau în gafe monumentale.

RAC Metalul zodiei tale este argintul, iar toți cei din jur știu câtă plăcere îți face să primești cadouri, astfel că astăzi este prosibil să primești o bijuterie frumoasă de argint de la cineva drag. Te preocupă problemele familiale, nu te mai stresa pentru lucruri pe care u le poți controla! În a doua parte a zilei, o veste bună și o petrecere drăguţă la o Elenă sau Constantin care îşi sărbătoreşte ziua de onomastică, sau, la o petrecere pur și simplu.

Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează
LEU Astăzi situațiile se deblochează și viața ta socială și personală se trezește la viață. Întâlnești o mie de oportunități de a te exprima, de a învăța lucruri noi sau de a întâlni oameni interesanți. Găsești cu ușurință circumstanțe favorabile dezvoltării tale. Aspirațiile tale de a iubi și de a fi iubit sunt puternice, dar s-ar putea să fii nevoit să lupți împotriva propriilor demoni interiori, care pot fi cei mai mari dușmani ai tăi, deoarece te pot face egocentric sau intolerant!

FECIOARĂ E cam complicat să reușești să mergi mai departe astăzi, îți pui multe întrebări și nu poți lua o decizie. Nu te chinui prea mult, nehotărârea te supară, dar ai resurse să continui. Încearcă să nu te implici în discuţii cu semnele de foc. Pe seară, un drum de curtoazie, poate în vizită la vreun sărbătorit, ocazie în care sunt șanse să cunoști pe cineva care te poate sprijini profesional. Mare grijă cu drumurile lungi, mai ales dacă tu ești cel care ești la volan!

BALANŢĂ Te simți hrănit și inspirat de ceva grandios. Un presentiment incredibil îți amintește că trebuie să trăiești dragostea adevărată și că destinul tău este cel al sentimentelor pasionale. Cu deplina cunoaștere a faptelor și cu toată buna-credință îi oferi un sfat cuiva… care nu își dorește neapărat să primească sfatul tău. Cu toate acestea, capacitatea ta de a înțelege cele mai complicate situații face minuni. Reușești să te impui, cu multă lejeritate, totul trece.

SCORPION Viața ta socială este marcată de complicitate și creativitate. Relațiile cu ceilalți sunt sincere, mai mult cerebrale decât emoționale, ceea ce îți permite să păstrezi controlul total asupra reacțiilor tale. Unii se retrag în carapacea lor pentru a fi mai obiectivi cu privire la viața lor, fără himere și autoiluzionare. Ești ușor orbit de un individualismul trecător. Acest interes pentru tine însuți este benefic în sine: îți permite să scapi de diferitele codependențe care te împiedică adesea în dezvoltarea personală.

Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează
SĂGETĂTOR Proiectele personale sunt bine aspectate: o schimbare mică sau chiar o schimbare mai semnificativă, care are toate șansele să fie de succes. Această noutate este ca un rezervor de oxigen și ești fericit să poți fie să descoperi o nouă preocupare, fie să schimbi ceva din felul în care îți organizezi viața. Ai putea face, dimineața devreme, un strop de ordine și curățenie, dar nu prea multă, duminica este pentru alte preocupări! Este praznic împărătesc, nu uita.

CAPRICORN Parcă ai prea puțină energie și nu vrei să faci eforturi. Solicitările celor din jur sunt numeroase și preferi să nu le acordzi prea multă atenție. Îți continui drumul vesel, evitând cu strictețe conflictul. Sănătatea este bună, viaţa personală e aproape armonioasă, iar situaţia financiară nu mai pare îngrozitoare, cu toate acestea ești veșnic nemulțumit! Poate e momentul să renunți la perfecționismul care te caracterizează care poate fi respingător pentru cei din jurul tău.

VĂRSĂTOR Fii foarte atent în timp ce călătorești deoarece oamenii sunt distrași și sunt posibile blocaje în trafic. Așa se întâmplă, de obicei, în zilele de Sărbătoare, precum cea de astăzi, dar trebuie să încerci să fii tu mai puțin aerian decât de obicei ca să poți preveni eventualele incidente. Gândul îți zboară la potențiale investiții în zone în care nimeni nu ar fi îndrăznit să pună piciorul, amână gândul pentru mâine, dar nu îl uita, ai șanse de profituri colosale datorită stilului tău vizionar!

PEŞTI Ar trebui să vorbești despre niște planuri de viitor cu partenerul tău sau cu oamenii din jurul tău. Aceste interacțiuni te vor ajuta considerabil să faci alegerile corecte, în beneficiul tuturor și pe care toată lumea să le considere echitabile. Nu mai reacționa defensiv la toate problemele care apar. Duminică seara evită orice decizie luată într-o stare mai puțin cerebrală. Dedică cea de-a doua parte a zilei odihnei și relaxării alături de persoana iubită!

Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează

One thought on “Horoscop, 21 mai! Zi mare pentru nativii acestei zodii: Astăzi situațiile se deblochează

Lasă un răspuns

Top