You are here
Home > Actualitate > Anamaria era stewardesă în Orient când l-a cunoscut pe Lucian și s-au îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu…El s-a urcat în avion pe tura ei și… E ireal ce s-a întâmplat!
loading...

Anamaria era stewardesă în Orient când l-a cunoscut pe Lucian și s-au îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu…El s-a urcat în avion pe tura ei și… E ireal ce s-a întâmplat!

Anamaria Pienariu, o româncă angajată ca stewardesă la o companie aeriană arabă, a fost protagonista uneia dintre cele mai frumoase cereri în căsătorie.

Stabilită în Dubai, Anamaria a cunoscut în urmă cu trei luni, un român, pe nume Lucian, stabilit la la Manchester (Anglia). Cei doi s-au întâlnit în pauza dintre zborurile ei. Anamaria și Lucian s-au îndrăgostit pe loc, iar miile de kilometri care îi despărțeau nu au stat în calea iubirii lor. După doar trei luni de relație, din care doar câteva săptămâni petrecute efectiv împreună, Lucian a decis să se mute în Dubai cu Anamaria

CITESTE MAI DEPARTE: Anamaria era stewardesă în Orient când l-a cunoscut pe Lucian și s-au îndrăgostit pe loc! Dar surpriza a venit trei luni mai târziu…El s-a urcat în avion pe tura ei și… E ireal ce s-a întâmplat!

Lasă un răspuns

Top