You are here
Home > Actualitate > EXCLUSIV/Noul consul al României la New York, Cătălin Dancu organizează audiențe la cârciumă
loading...

EXCLUSIV/Noul consul al României la New York, Cătălin Dancu organizează audiențe la cârciumă

Stabilit consul general al României la New York, cunoscutul și mondenul avocat Cătălin Dancu organizează audiențe într-o cârciumă. scrie libertatea.ro

Avocatul, apărător al multor politicieni, vedete și oameni de afaceri cu probleme penale, și-a găsit un spațiu cald, prietenesc, ca acasă, cu mici, pastramă și murături, este vorba de cel mai cunoscut restaurant românesc din metropola americană, unde și-a fixat deja ziua de miercuri pentru a întâlni românii care întâmpină probleme ori au să-i adreseze întrebări.

”Începând din luna octombrie, în fiecare miercuri de la ora 6 PM , domnul Consul General Cătălin Dancu , va asteaptă. Aveți întrebari , probleme … totul se rezolvă! D-ul consul general vine în sprijinul dumneavoastră”, este anunțul pe care restaurantul l-a postat în vitrină.

Cătălin Dancu organizează audiențe la o cârciumă ca acasă, în NY!

Cătălin Dancu a fost numit consul general al României la New York în luna mai a.c., în urma unei hotărâri a Guvernului. Numele său a mai fost vehiculat și în urmă cu trei ani, pentru aceeași funcție, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Avocat cu renume, printre foștii clienți ai cabinetului său s-au numărat: Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Alexander, fiul lui Dan Adamescu, Dinu Patriciu ori George Becali.

De-alungul timpului, mulți artiștii români-soliști pop ori maneliști-au cântat la respectivul local, amintim: Florin Salam, Sorinel Puștiu, Jean de la Craiova, Ionuț Dolănescu, Denisa Manelista, Sorinel Puștiu (FOTO) ori Andreea Bălan sursa libertatea.ro.

Lasă un răspuns

Top