You are here
Home > Actualitate > Dragnea tuna si fulgera la PNL si USR, problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează
loading...

Dragnea tuna si fulgera la PNL si USR, problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează

Dragnea: Nu ne împrumutăm la FMI; România are bani, problema e că aceia care primesc salarii mărite protestează, au salari duble toti parlamentari USR si PNL

Președintele PSD, Liviu Dragnea, afirmă că România nu se va împrumuta de la FMI și respinge astfel informațiile vehiculate în ultimul timp de formațiunile de opoziție.

„PNL poate să se împrumute sau USR poate să se împrumute, că și așa s-ar putea să rămână fără bani, s-ar putea să le confiște banii pentru că au avut o finanțare ilegală a partidului. România are bani, problema noastră e că noi mărim salariile, iar cei care primesc salarii mărite protestează. Nu ne împrumutăm”, a declarat Dragnea joi seara la RTV.

Referitor la contracararea efectelor creșterii ROBOR, liderul PSD a subliniat că își pune „mari speranțe” în colaborarea dintre Guvern și Banca Națională.

„Îmi pun foarte mari speranțe în BNR, în colaborarea dintre Guvern și BNR, pentru că sunt două instituții care împreună au același obiectiv, stabilitate economică și stabilitate financiară. BNR are pârghii la îndemână pentru a interveni și cred că o va face, dacă nu cumva a făcut-o”, a spus Dragnea.

Totodată, pe tema TVA split Liviu Dragnea a precizat că ordonanța este în vigoare și că acum este o perioadă de opțiune. „Se discută intens cu mediul economic, eu sunt absolut convins că în final toți cei care sunt cinstiți și care sunt buni platnici vor fi mulțumiți și o vor susține”, a afirmat el.

Pe de altă parte, Dragnea a spus că nu se pune problema de a modifica termenul de 1 ianuarie 2018 de la care se va aplica plata defalcată a TVA.

Lasă un răspuns

Top