You are here
Home > Actualitate > Horoscop, marți, 10 octombrie 2017, E un moment bun pentru a…
loading...

Horoscop, marți, 10 octombrie 2017, E un moment bun pentru a…

Horoscop, marți, 10 octombrie 2017. Balanțele își cer drepturile. E un moment bun pentru a pretinde recompense pe măsura eforturilor

Citeste si: Iată la ce folosește orificiul de lângă camera foto a telefonului mobil: Nici nu te-ai gândit până acum la asta:

Horoscop 10 octombrie 2017 – Berbec

Astăzi debutează o perioadă destul de lungă în care vei deschide cutia cu dorințe și o vei lăsa așa, de bunăvoie și nesilit de nimeni.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Taur

Începe să bată vântul schimbării în domeniul alianțelor, parteneriatelor și colaborărilor de scurtă durată. Acestea vor fi domeniile de maxim interes pentru tine vreme de un an, de acum încolo.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Gemeni

Se conturează un cu totul alt tablou la locul de muncă. Din acest motiv, starea de sănătate poate deveni o problemă căreia va trebui să îi acorzi mai multă atenție.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Rac

Azi începe o perioadă benefică pentru a crea, a procrea sau a începe să fructifici o pasiune care să-ți devină, în scurt timp, meserie sau ocupație oficială.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Leu

Se va face lumină în tenebrele trecutului, vei afla o serie de secrete și vei descoperi cauzele ascunse ale multor probleme personale și de familie. Vei avea nevoie de mult curaj.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Fecioară

Relațiile cu cei din anturaj, deplasările scurte, examenele mai puțin importante vor trece în prim planul atenției tale de acum înainte.

Citeste si: Concurent de la iUmor l-a umilit pe Bendeac:”Ţi-am cântat în Centru Vechi şi mi-ai dat 20 lei, iar Smiley mi-a dat…“

Horoscop 10 octombrie 2017 – Balanță

Începi să îți ceri drepturile și procedezi foarte bine. Este un moment propice pentru a face demersurile necesare ca să obții recompense pe măsura eforturilor pe care le depui.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Scorpion

Se deschide cufărul personal, în care ești convins că ai nu numai o comoară, ci mai multe. Timp de un an, de acum încolo, vei avea ocazia să vezi tot ce ai depozitat în el.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Săgetător

Ești invitat la studiu, la retragerea din tumultul preocupărilor efemere și la adoptarea unor preocupări care să îți mulțumească sufletul, să-i ofere hrana de care are nevoie.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Capricorn

Începe să devină foarte important grupul pe care ți l-ai creat și l-ai protejat chiar și de propriile exagerări. Dintre oamenii din acest grup vor apărea viitorii tăi protectori.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Vărsător

Ești chemat la progres pe plan profesional, dar nu va fi nici simplu, nici ușor. Dintr-un impuls negativ sau o revoltă intensă, vei face un pas înainte, fără să ai această intenție clară.

Horoscop 10 octombrie 2017 – Pești

Dispar granițele, limitele și obstacolele create chiar de tine sau de alții care nu avut niciodată intenții bune în ce te privește. Ai șansa de a te dezvolta într-o nouă direcție.

Lasă un răspuns

Top