You are here
Home > Actualitate > Pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului: „Prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care…”
loading...

Pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului: „Prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care…”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat leacul pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului, probleme pentru marea majoritate a românilor.

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Tu cand tii cura de slabire si pierzi imunitatea ai sa simti

Pentru creșterea imunității și scăderea colesterolului: „Prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care…”

Potrivit acesteia, tot ce trebuie să faci este să prăjești șase căței de usturoi, în propria coajă, pe care să îi mănânci apoi în 24 de ore. Usturoiul nu trebuie ars, ci doar prăjit în propriul suc. Poate fi mâncat în orice moment al zilei, timp de o lună de zile.

Printre beneficiile pe care le aduce se numără: creșterea imunității, îmbunătățirea calității sângelui, scade colesterolul. Iar schimbările sunt resimtite din plin, asigură bioenergoterapeutul.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Lasă un răspuns

Top